Divat.net

Élj stílusosan

Trend

Fesztiválozz okosan!

Nem emlékszem, mikor voltam először fesztiválon, arra viszont igen, hogy miket vittem magammal. A bárány formájú hátizsákomban egy pléd, egy vizes palack és egy csomag papírzsebkendő és egy Labello bújkált, akkor ez elégnek bizonyult, de most már sokkal okosabban és felkészültebben vágok neki a fesztiváloknak.

Közeleg a Sziget, elkezdődött a visszaszámlálás és még van időnk arra, hogy felkészüljünk a nyár legnagyobb fesztiváljára. A webshopok kínálatában már rengeteg olyan termék szerepel, ami nem csak hasznos, hanem a komfortérzékünket is javítja. Természetesen most is előnyt élvez a pléd vagy egy kispárna, amire akár a koncertek szüneteiben, akár a tábortűz mellett leheveredve élvezheted a Sziget chillt.

Mindenképpen legyen Nálad eldobható törlőkendő vagy egy kis törölköző, amit benedvesítve letörölheted a hosszú út porát magadról.
Ha igazán vagány szeretnél lenni, vidd magaddal a por- és vízálló Beoplay P2 hordozható hangszórót, amit akár a koncert előtt akár a koncert után tartandó after partyn kitűnő társad lehet. Több, mint 10órát bír egy töltéssel és akár telefon kihangosítóként  is használhatod. Elegáns homok- , kék vagy fekete színe mindenkit kiszolgál és tökéletes formatervezése pedig igazán trendivé teszi.

Egy frissítő arcspray elengedhetetlen kelléke egy szuper és üde fesztiválnak, minket a Body Shop Vitamin C arcpermete győzött meg, ami nem csak frissít, hanem C vitaminnal is feltölti az arcot. Az amazóniai camu camu bogyó hatvanszor annyi vitamint tartalmaz, mint a narancs ezért táplálja is az arcbőröd.

Egy kalap vagy baseball sapka nagy segítségedre lehet elviselni a meleget, de ha egész napra tervezed a látogatást, javasoljuk hogy vigyél egy kinyitható sátrat ami alatt enyhülést találsz a napsugarak ellen. Egz kulacs is hasznos lehet, hiszen a Sziget területén levő ingyenes ivókutakból megtöltheted illetve a vizet magadra öntve is felfrissülhetsz.

Most már minden készen áll, hogy részt vegyél az év fesztiválján, élvezd a koncerteket és egy életre szóló élménnyel gazdagodj! Akkor Szigetre fel, éljen a fesztivál!

photo: [ Sandor Csudai ] . www.facebook.com/csudaisandor

Recommended