Divat.net

Élj stílusosan

Trend

Cannes legstílusosabb eseménye

Cannes mindig is a csillogás és a luxus egyik fellegvára, ennek megfelelően a party fotókon a legelegánsabb ruhákat és a legdrágább kiegészítőket láthatjuk. Az idei amFaR gála több szempontból is rendhagyó volt. Az AIDS ellenes esemény a huszadik évfordulóját ünnepelte, de nemcsak emiatt volt különleges. A kifutón 38 topmodell vonult végig arany szinű ruhábakban, amelyek olyan divatházak kreációi voltak, mint a Chanel, Prada, Alexander McQueen és a Burberry.

Az eseményt természetesen több hiresség is meglátogatta, ott volt például Roberto Cavalli, Sharon Stone, Kylie Minogue. Az ausztrál énekesnő Roberto Cavalli ruháját viselte, egy duplán nyitott hófehér estélyit, amit Chopard ékszerekkel díszített. Karlie Kloss választása egy  Louis Vuitton karcsúsított fekete nadrágra és egy nyitott kabátra esett.

Sharon Stone is a fehér estélyi ruha mellett tette le a voksát, amely szintén Roberto Cavalli tervezése. Az elöl zárt ruha háta teljesen nyitott, amit a Cavalli ház ikonikus kígyója díszít. Milla Jovovich  Valentino Couture spring/summer 2013 kollekciójából egy mélyen dekoltált ruhát viselt egy   Jimmy Choo clutch-al kiegészítve.

Eva Herzigova nem vitte túlzásba a csillogást, egy egyszerű ujjatlan fehér ruhát viselt, viszont a kiegészitőkre érdemes odafigyelni, hiszen mind a Chopardtól való. Liberty Ross a Balmanitől választott egy kék mintás felsőt és egy egyszerű fekete szoknyát.

Ezúttal is különleges öltözetben jelent meg a divat egyik nagyasszonya.Anna Dello Russo a Balenciaga 2013 tavaszi/nyári kollekcióból választott egy fekete-fehér flamenco stílusú szoknyát és Bulvari clutchot illetve ékszereket.

Recommended