Divat.net

Élj stílusosan

Trend

Beleszerettünk a Body Shop arcpermeteibe!

Gondolom Ti is sokszor szembesültetek azzal a problémával, hogy egy hosszú és meleg nyári napon az arcbőrötök szinte szomjazta a vizet. Erre ad megoldást a Body Shop legújabb terméke, mely nemcsak felfrissít, hanem a Nap közepén extra ápolást is ad.

Gondolj rá úgy, mint egy nagy pohár vízre, amikor szomjas vagy. Ilyen a arcpermet a bőrödnek, amikor napközben a legnagyobb szükséged van rá. A bőröd nagyon meg fogja hálálni az extra odafigyelést és a legjobb arcát mutatja majd egész nap!

Egy-két fújás a kedvenc arcpermetedből és azonnal felfrissül a bőröd anélkül, hogy elkenődne a sminked. Próbáld ki reggel, felkelés után azonnal, mielőtt elindulsz az éjszakába, vagy a T-vonalad mattítására is!

A multi-funkciós arcpermeteket a természet ihlette, és 100% vegán formulával készültek. Az 5 féle arcpermet minden bőrtípus igényeit kielégíti ápoló és természetes alapanyagaival. A Mandarinos arcpermet tökéletes az álmos reggelekre. Mandarin kivonatot, brazil camu-camu bogyókivonatot valamint koffeint tartalmaz, ami segít felébreszteni és élénkíteni a bőrt.

A nyugtatásra vágyó bőr számára a kókuszvízzel és aloe verával gazdagított Kókuszos arcpermet a jó választás. A Mentás arcpermet kaolin porral és mentával lett gazdagítva, hogy segítsen a zsíros bőr mattításában. A puha bőrért az olasz eper kivonattal gazdagított Epres arcpermetet próbáld ki, a ragyogásért pedig a málna- és brit rózsaeszencia-kivonattal gazdagított British Rose arcpermetet.

Van kifogás egy egész napos fesztivál vagy egy Balcsi parton eltöltött Nap ellen? Nekünk már nincs!

Recommended