Divat.net

Élj stílusosan

Trend

Baldaszti á la Anh Tuan

A vietnámi származású magyar divattervező idén új oldaláról mutatkozik be. Anh Tuan az Andrássy úton hamarosan megnyíló vietnámi-thai étterem szakmai partnereként debütál. Az általa kreált autentikus és minőségi menüsorok elérhető áron várják majd az ázsiai konyha iránt érdeklődőket.

A Baldaszti Csoport két nagy népszerűségnek örvendő tagja a Zóna, és az Urimuri mellett tovább bővíti portfólióját, ugyanis az Andrássy úti Baldaszti’s Grand, ősztől – új szakembereknek köszönhetően – indokínai étteremmé alakul.

Baldaszti Péter elmondta, azért Anh Tuan a legmegfelelőbb személy az együttműködére, mert az ázsiai konyhaművészet kiváló ismerője, és igényes alkotó. Anh Tuan feladatai közé tartozik többek között a menüsor összeállítása, a séf és a csapat kiválasztása, illetve az étterem enteriőrjének tervezése a Baldaszti Csoporttal közösen.

A gasztro projekt nem újdonság a tervező számára, hiszen az elmúlt években nagy sikert aratott az ‘Egy csepp Indokína’ nevű rendezvénysorozat, amelyen Anh Tuan és barátai főztjét kóstolhatta több belvárosi étterem közönsége.

Anh Tuan a felkéréssel kapcsolatban a következőt nyilatkozta:
“Óriási feladat, amire régóta vágyom. A divat mellett a gasztronómia a másik szenvedélyem. Eddig is nagyon szerettem főzni, de a felkérésnek köszönhetően, már mindenkinek megmutathatom, hogy milyenek is az igazi indokínai ízek.”

A szeptemberi nyitásig még rengeteg feladat vár Anh Tuanra, de aki a táskáit ismeri, az tudja, hogy az étteremben is minőség várja majd.

Recommended