Divat.net

Élj stílusosan

Trend

A luxusmárka a Ray Ben-t másolja?

Láthattunk már sokszor olyat, hogy egy-egy szezonban a tervezők feltűnően hasonló kollekciókkal jönnek elő, de ez elsősorban a szezont meghatározó színek és a trendek miatt van. Néha feltűnik egy-egy magyar márka, aki szerfelett kedveli a külföldi tervezőket és ezt a kollekciókban meg is mutatja, magyarul ötletet lop. Olyat azonban ritkán látunk, hogy egy már befuttatott kollekciót vagy fazont egy az egyben lemásolják. Úgy meg főleg nem, hogy két vezető világmárkáról van szó.

A Burberry legújabb szemüveg kollekciója megszólalásig hasonlít a Ray Ben Aviator illetve Wayfarer kereteihez. Talán a Burberry keretei színesebbek. A leírások szerint  az angol márkát a brit zenészek inspirálták, Christopher Bailey tervező színezett fémeket használt a keretek megalkotásához figyelve arra is, hogy a szezon több darabjához is tökéletesen passzoljanak.

A lila, kék, zöld és a púder szín mind szerepelnek, vannak uniszex szemüvegek is, de a cicaszem keretet kifejezetten nőknek tervezték. A hasonlóság a Ray Ben szemüvegekhez nagyon feltűnő, vajon a Burberry kifogyott az ötletekből???

Recommended