Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

Topman – vajon bevállalják a fiúk?

Bár Magyarországra még nem érkezett el a Topshop üzletlánc – legnagyobb bánatunkra, hiszen a kiegészítőikért odáig vagyunk – külföldön nagy sikereket érnek el. Talán a legnagyobb előnyük az, hogy mernek kísérletezni és nem a megszokott, jól bevált trendeket követik.

Legújabb kollekciójukat Lawrence Ellis fotózta be, a képek a 8O-as, 9O-es évek hangulatát idézik vissza. Rengeteg minta teszi izgalmassá a kollekciót, ami tényleg a bevállalós fiatalembereknek készült. Minta-mintával, pasztel-pasztellel. Nekem kicsit sok, amikor még az állat mintájú mokaszínek jelennek meg, de inkább ezt szeretném látni a fiatal generáción, mint az unalmas farmer-póló-sportcipő összeállítást.

A Topman bevállalja azt, hogy igenis egy fiatal kövesse a divatot, hiszen a fiatal vásárlókra utal a lookbook-ban feltűnő három modell, Dylan Lewis, Jacob Wakefield és James Parr is. A kőmosott farmerekről és a pálmafás pólókról nekem néha a Szomszédok című teleregény és a pálmás faliposzter jut eszembe, de a fiataloknak nem lehet ilyen utóérzésük, hiszen Ők akkor még nem is éltek.

Hajrá fiatalok, ez a nyár talán egy új forradalmat hozhat a magyar ifjúság körében is! És végezetül nézzétek meg a „Hogyan készült” videót is, ahol láthatjátok, hogy igencsak megmozgatta a modelleket a fotós!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YzxiDyP0H0Y

Recommended