Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

Stylistra van szükséged?Megoldjuk!

Stylistra van szükséged?A már évek óta sikeresen működő, Magyarországon egyedülálló MOM Park Stylist szolgáltatás új stylistokkal, valamint új irányvonallal bővült. Így a klasszikus styling mellett már young fashion stylinggal is várják a fiatalabb korosztályt a bevásárlóközpont stílustanácsadói. Most debütál az ajándék- és nászajándék tanácsadás, melynek keretében szintén a stylistok segítenek kiválasztani a tökéletes ajándékot, vagy állítják össze a hozzájuk forduló jegyespárral a nászajándéklistát. Mind a MOM Park Stylist, mind a MOM Park Ajándék szolgáltatás előzetes online időpontfoglalás után ingyenesen vehető igénybe.

Új stylistok, még több időpont

A megújuló MOM Park Stylist szolgáltatás hétköznapokon keddtől péntekig foglalható. A klasszikus személyi stylingra  Tus-Dzsurbán Ágnes vezető stylisthoz, valamint Oláh Dórához, a közelmúltban lezajlott pályázat nyerteséhez lehet bejelentkezni. Míg a tizenévesek a Fashion donor formáció tagjaihoz, Záray Katához és Benedek Berta Flórához fordulhatnak.

Az ingyenes szolgáltatás részeként a stylistok kötetlen beszélgetés keretében felmérik a jelentkező személyiségét, adottságait, céljait, és közösen meghatározzák a főbb súlypontokat – legyen szó a ruhatár szezonális felfrissítéséről, egy ünnepi alkalomhoz illő öltözék kialakításáról vagy egy komplexebb stílusmegújításról. A beszélgetés, majd igény szerint a ruhapróbák alkalmával hasznos tanácsokkal látják el a vendéget: milyen színek és szabásvonalak emelik ki előnyös adottságait, hogyan variálja egymással ruhatára darabjait, milyen kiegészítőket használjon.

Kellene egy frappáns ajándékötlet?

A most induló MOM Park Ajándék szolgáltatás akár már a karácsonyi ajándékok megvásárlásához hasznos segítség lehet. A stylistok jól ismerik a MOM Park üzleteinek kínálatát, így a hozzájuk fordulóknak az elképzeléseknek, a megszabott összeghatárnak megfelelően tesznek javaslatokat. Emellett  nászajándéklisták összeállításában is szívesen közreműködnek a segítségüket kérő jegyespárokkal. Legyen szó szülinapról,  házassági évfordulóról vagy akár gyereknapról a stylistok egész évben várják a tökéletes ajándékot keresőket. Mindkét szolgáltatásra a MOM Park weboldalán keresztül előzetes időpontfoglalással lehet jelentkezni. Az online felületen lehet kiválasztani, hogy melyik szolgáltatást szeretné igénybe venni a jelentkező, valamint melyik stylisttal szeretne találkozni. A személyes beszélgetés után a stylist igény esetén elkíséri a vendégeket a MOM Park üzleteibe is, de az ingyenes szolgáltatás igénybevétele nem vásárláshoz kötött.

Recommended