Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

7 nagyszerű ötlet, hogyan tegyél rendet fiókodban

Gondolom mindenkit nagyon idegesít, amikor egy rohanós napon nem találunk semmit a szekrényünkben, már megint egy befőttes gumival a hajunkban indulunk utunkra vagy éppen a fülbevalónk egyik fele veszett el. A rendrakás az apró dolgok között engem mindig halálra idegesít, szerettem volna olyan megoldást találni, amivel könnyen és gyorsan tudom csoportosítani az apróbb bizsukat és véget vethetek a nyakláncok összetekeredésének is. Íme néhány nagyszerű ötlet, hogyan rakj rendet a fiókodban. Ne feledd, csak egyszer kell megcsinálnod!

1. Hajgumik rendszerezése

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már sokszor indultam el üzleti tárgyalásra neon színű hajgumival a copfomban, mert nem találtam a dekadens feketéket. Itt egy ötlet arra, hogy egy egyszerű karabiner segítségével hogyan rendszerezd a fiókod alján megbúvó hajgumijaidat.

2. Fél pár fülbevaló

Nálam három dolog szokott előfordulni, amikor eltervezem, hogy melyik fülbevalót veszem fel az esti randira:
1. nem találom
2. csak fél pár van meg belőle
3. nincs meg a hátulja

A három idegesítő tény kiküszöböléseként itt a tökéletes megoldás és nem kell hozzá más, mint egy egyszerű jégkocka tartó. ugye, hogy milyen trükkös, mégis egyszerű?


3.  Bizsu utazáshoz

Amikor valahova elutazunk természetes, hogy szeretnénk magunkkal vinni néhány ékszert, azonban itt is felmerülhet a probléma, hogy a láncok és a fülbevalók összecsomósodnak, ha egy neszesszerbe tesszük őket.  Egy átlátszó gyógyszer tartó azonban csodákra képes, hiszen könnyedén rendszerezhetjük benne az ékszereinket és még kis helyet is foglal.

4. Nyakláncok- végre rendben

Ahogy már említettem, nekem nagy ellenségeim a nyakláncok, mert folyton összegabalyodnak, soha nincs meg az, amelyiket keresem. Ezzel a – valljuk be nagyon egyszerű – technikával egy perc alatt véget vethetsz a kellemetlenségnek. Csak egy parafa tábla kell hozzá és néhány gombostű.

t4

5. Lakkok – jé, ilyenem is van? 

Valld be, hogy Neked is lapulnak a szekrény mélyén olyan körömlakkjaid, amikről már el is feledkeztél. Ha a hűtőben nincs már hely – hiszen tudjuk, hogy ez a legpraktikusabb hely a beszáradás ellen – , akkor vegyél egy rendszerező táskát és egyszerűen akaszd a fürdőszoba ajtódra. Ebben színek szerint tudod rendszerezni őket és könnyedén választhatsz a ruhádhoz illő körömlakkot az esti randi előtt.

t5

6. Sminkecsetek kis helyen

Nekem mindig óriási dilemmát okozott a sminkecseteim tárolása, mert amikor elraktam őket egy kis nesszeszerbe, soha többet nem vettem elő az ecseteimet sminkeléshez, mert nem voltak szem előtt és megfeledkeztem róluk. Mivel viszonylag nagy helyet foglalnak és amúgy sem szerencsés benyomorítani őket egy nesszeszerbe – ugye hányszor akadt beléjük a zippzár? – , ezért a legpraktikusabb módja, ha egy fogkefetartóban tároljátok őket.

t6

7. Hullámcsatt – no de hová is tettem?

Tegye fel a kezét, akinek a fiókja aljában rengeteg hullámcsatt lapul, mégis amikor szüksége lenne rá, nem talál egyet sem. Emlékszem, egy party előtt a fodrászom 57 hullámcsattot szúrt az akkor még divatosnak számító kontyomba és persze mondanom sem kell, a csattokat azóta nem találom. Egyszerű és nagyszerű megoldás erre egy gémkapocs rendező. Csak szórd bele a csatokat és amikor szükséged van egyre rázd meg, így a mágnesre mindig feltapad egy amit aztán könnyen kivehetsz a tartóból. Arany szabály, hogy használat után minden esetben rakd is vissza őket!

t8

Recommended