Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

Mit vegyél fel a strandra? Megmutatjuk! Tippek és trükkök…

Napozáshoz és csobbanáshoz tökéletes társunk a fürdőruha. De mit érdemes fölötte viselnünk, ha a büfében vagy a koktélbárban is elegánsan szeretnénk mutatkozni? Kövessük a sztárok példáját, és koronázzuk meg megjelenésünket gondosan kiválasztott strandruhákkal és kiegészítőkkel!

Sokat sejtető anyagok
Míg a napfürdőzéshez a legtöbben igyekszünk minél kevesebbet takaró fürdőruhát választani, a büfésoron már nem feltétlenül mutatjuk meg kendőzetlenül bájainkat. Ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, akkor válasszunk a most nagyon divatos szárong, illetve pareo néven is ismert nagyméretű strandkendők közül. Ezeket változatosan a nyakunkba, illetve a derekunkra köthetjük, egyéni vérmérséklettől függően. Érdemes megnézni néhány videót a lehetséges viselési módokról, a népszerű szépség vloggerektől számtalan trükköt eltanulhatunk.
A szélben fellibbenő ultravékony kelmék mellett újra reneszánszukat élik a horgolt strandruhák is, melyek mindenkinek szuper nőies megjelenést kölcsönöznek. A természetes pamutszálnak köszönhetően pedig a legnagyobb kánikulában is komfortosan érezhetjük magunkat.

Ha nem érezzük magunkat elég ügyesnek a csomózáshoz, viszont kevésbé áttetsző darabra vágyunk, akkor minden bizonnyal a kaftán lesz az idei nyári kedvencünk! Ez egy igazi ápol-és-eltakar ruhadarab, ami az előnyös részeinkre irányítja a figyelmet, és garantáltan beszerezhetünk néhány bókot, miközben a sült hekkre várakozunk.

Strandbarát ékszerek a csillogásért
A nemesfémek kétség kívül csodásan ragyognak a napcsókolta bőrön, ám az egész napos pancsolás, strandröpi és lábtengó során könnyen megsérülhetnek, sőt, akár el is veszhetnek. Ma már a bizsuk között is vannak jó minőségű, kimondottan nyári igénybevételre tervezett darabok. Ha nem szeretnénk lemondani a fémes csillogásról, akkor válasszunk antiallergén nemesacél ékszereket, melyek kedvező áruk mellett nem hagynak zöldes elszíneződést az izzadt bőrön. Ráadásul a sporttal járó strapát is jobban bírják, mivel nagyobb keménységűek, mint az ezüst vagy az arany.

Hasonlóan kellemes viselet lehet a nagy melegben egy elegáns fehér selyemzsinór nyaklánc vagy egy etno mintás fonott karkötő is. A merészebb fürdőruhákhoz válasszunk bátran feltűnő statement modelleket, például rózsaszín és narancs bojtokkal – csak ne felejtsük el levenni, mielőtt a hűsítő habokba merülnénk.

Pompás és praktikus kiegészítők
Bár a strandon még mindig elsősorban a túlméretezett „malaclopó” táskákkal találkozni, a büfébe vagy a koktélbárhoz menet hasznos lehet egy kisebb darab is. Az outfitünktől függően választhatunk metálszínű vállpántos modellt, clutch fazonú szalmatáskát vagy tengerész mintás vászonszütyőt is.

Hogy ne rajtunk nevessen a fél strand, amikor a forró betonon egyik árnyékról a másikra ugrálva próbálunk eljutni a fagyiárusig, ne feledkezzünk meg a papucsról sem. Ma már a flip-flop típusúak között is találunk strasszokkal gazdagon díszített, trendi henna mintás vagy épp flamingós modelleket. A szexi magas sarkú cipőnket viszont tartogassuk inkább az esti buliba, a vizes környezetben ne kockáztassunk meg egy esetleges balesetet.

Egy mutatós kalap pedig nem csak a napszúrástól óv meg minket, de szettünk igazi megkoronázása lehet. Az ovális arcúak, illetve magas homlokúak válasszanak bátran extra széles karimájú modellt, ami a francia riviérán is megállná a helyét. A kerekebb arcúaknak pedig különösen előnyösek a keskenyebb, aszimmetrikusan viselt, masnival vagy kagylókkal díszített kalapok.

Recommended