Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

Meglepő cipőcsodák őszre

Éreztétek már úgy, hogy egy cipőt mindenképpen meg kell vennetek, de abban a pillanatban, ahogy megláttátok, tudtátok hogy hordhatatlan? Aztán valahogy mégiscsak a bevásárlókocsiba került és talán egyszer valami nagyon extrém partyn elbukdácsoltatok benne vagy 5ométert? Ez az ősz is hoz igencsak meglepő lábbeliket, ezeket mutatjuk most meg Nektek.

Maison Margiela igencsak magasra tette a lécet, amikor megalkotta ezt a bokacsizmát. Komoly kétségeink vannak a stabilitásával kapcsolatban és biztosak vagyunk benne, hogy nem ebben megyünk a szüretre sem várost nézni…

A Saint Laurent márka mindig eleganciájáról és finom vonalairól volt híres, erre most sem cáfolt rá. Legújabb bokacsizmáján az ikonikus YSL jel sarokként funkcionál, amennyiben funkcionál. Az Opyum 110 névre hallgató csoda garantáltan minden tekintetet odavonz.

Ha mindened az Art deco, akkor ezt a cipőt imádni fogod. Természetesen a fő figyelem itt is a sarkon van azonban a szabadon hagyott láb még szexibbé teszi ezt a darabot. Mivel elég alacsony, ezért viselése kényelmes, mégis szexi.

Nekem erről a cipőről már-már egy bútordarab jut eszembe, egy hatalmas, steppelt fotel. A Marni cipője vaskos, ám mégis jól megfigyelhető rajta a pontos kézimunka.

Hogy legyen valami szemet gyönyörködtető is számunkra, a Dolce&Gabbana Hamupipőke magassarkúja komolyan veszi nevét. A túl díszített sarok központi eleme egy óra, ami mindjárt éjfélt üt jelezve, hogy Hamupipőkének bizony haza kell indulnia.

Recommended