Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

Halloween – félelmetes Lush újdonságokkal

Egyszer lehetőségem volt Amerikában ünnepelni a Halloweent és be kell vallanom, akkor elkapott valamilyen rajongás az ünnep után. Ma már körülbelül egy hónappal Halloween előtt elkezdem bújni a netet, minek is öltözzek be idén. Múlt évben Salemi boszorkány voltam, hogy idén mi leszek, az egyelőre titok. Természetesen már a nagy márkák is halloweeni lázban égnek, bemutatunk néhány ‘must have’ darabot, amivel Te is ráhangolódhatsz erre az igazi, hátborzongató ünnepre!

 1. Lush
  Nagy kedvencünk, a Lush idén is előrukkolt pár olyan termékkel, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül. Hatalmas kedvenc – és gondoljuk, Te is sok videót láttál róla az interneten – a ‘Bewitched’ habfürdő, amitől a fürdővized fekete lesz. Mindemellett egyik kedvenc illatunk, a bergamott is körülölel. Imádjuk!
 2. Sparkly pumkin
  Ha igazán csillogni szeretnél Halloween estéjén, ezt Neked találták ki! Nevével ellentétben citrom és lime habokban úszol majd, ám a narancssárga glittereknek köszönhetően már indulhatsz is a buliba!
 3. Black rose – pucér ajakradír
  Igen, jól hallottátok, pucér… A Lush mindig is nagy figyelmet fordított a környezetvédelemre, ezért nemrég úgynevezett ‘pucér’ termékeket dobtak a piacra. Hogy ez mit is jelent? Egész pontosan annyit, hogy termékeiket úgy fejlesztették, hogy nem kell rájuk csomagolás. Az ajakradír így kikerült az eddigi üveg tégelyéből, így még kevésbé szennyezi a környezetet. Hogy is szennyezhetné? Hiszen ez az édes ajakradír először megszabadít az elhalt hámrétegtől és utána bio jojobaolajjal vonja be a szádat.
  Hmmm…. édes kísértés!

Tippjeink után már csak egy nagy kérdésre szeretnénk választ kapni! Te minek öltözöl be idén?

Recommended