Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

Csodálatos Vuitton kampány

Megszokhattuk már, hogy a Louis Vuitton nem aprózza el a kampányait, de most igazán csodálatos képeket fotóztak a mostani kollekciónak. A fotók nemsokára megjelennek a magazinokban és egy tv spotot is forgattak, ami hamarosan a televízióban fut. A képek annyira exkluzívak, hogy pár órája kerültek csak ki a nagyközönség elé. A fotókat David Sims készítette.

A hirdetés a második része a sorozatnak, amit forgattak, az első – elég régen, múlt novemberben – került sugárzásra. A történet rém egyszerű, egy Vuitton lány kezdi meg utazását Párizsban – hol máshol-, a Louvre Múzeumból indulva. Egy hatalmas hőlégballonnal indul útnak. Velencébe repül, ahol David Bowie várja.

Természetesen rengeteg utalást láthatunk már közben is a zenei fenoménra. A lány a Velencei lagúnákon utazik, körben álarcos emberek és felcsendül egy dal, a „The Next Day” is, ami David Bowie új albumának egyik száma. Az álarcosok pedig David Bowie kultikus filmjére, a Labirintusra utalnak. ( Ha még nem láttátok, akkor kötelező darab! )

A teljes film –  ami a Vuitton cég új Tambour óráját és Vivienne táskáját harangozza be – November 7-én debütál. Már alig várjuk!

Recommended