Divat.net

Élj stílusosan

Shopping

Alakformáló farmer? Kipróbáltuk!

Alakformáló farmer? Ugyan már… legyintettünk a Levi’s sajtótájékoztatón. Mi, aki már láttunk sok csodát – és csodának tűnő valamit – kicsit szkeptikusak vagyunk az alakformáló témában. Aztán rájöttünk, hogy tévedtünk, mert az egyik kételkedő újságíró kollega felpróbálta a farmert és működik. Tényleg! Működik! A Levi’s-nek örök hálát rebegünk, hogy létrehozta ezt a farmer típust, ezzel is önbizalmat adva a nőknek.

1934-ben megszületett a döntés, hogy a Levi’s® örökre megváltoztatja a női divatot. 1934. őszén mutatták be az első női farmert, a Lady Levi’s®-t, ami mérföldkőnek számít a divattörténelemben.
2010-ben mutatkozott be a Levi’s® Curve ID farmercsalád, mely ismét egy bátor lépés volt a cég részéről.
Elérkeztünk 2013-ba, és be szeretnénk mutatni a Levi’s® Revel farmert, mely egyenlő a tökéletesen illeszkedő farmerral.
A Levi’s® tervezői csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy megteremtsék a tökéletes farmert. Levi’s® Revel egy új szabadalmaztatott technológiával készült, a legkiválóbb anyagok felhasználásával.

A 2010-es Levi’s® Curve ID kezdeményezéssel a cég elismerte azt, hogy minden nőnek joga van a tökéletesen illeszkedő farmerhez.
2013-ban, amikor tesztelték a Levi’s Revel prototípusokat világszerte, hosszasan figyelték a nőket, akik arcán megelégedettség látszott. Ki ne akarná minden nap ezt érezni egy farmer viselésétől?

Levi’s® Revel farmer egy különleges folyadék technikával készült. A Liquid technológia tulajdonképpen vezérli a farmeranyagot annak érdekében, hogy az anyag kövesse a test formáját, azaz FORMÁLJA-MEGEMELJE-MEGNYÚJTSA, és így szép sziluett adva a testnek.

A Levi’s® Revel farmer négyirányú sztreccs anyagból készült, amely átöleli az alakot, és ez által a hőn áhított alakot biztosítja. Pamut, poliészter, Lycra és DuPont Sorona rost felhasználásával tökéletesre javítja a hölgyek alakját és még mozogni is tudnak benne.
A Levi’s® Curve ID rendszer Levi’s® Revel farmerja a legjobbat hozza ki a női testből, megszünteti a leggyakoribb illeszkedési frusztrációkat.

A farmer kapható slight, demi és bold curve változatba. A színeket tekintve széles választék várja a vásárlókat.

 

 

Recommended