Divat.net

Élj stílusosan

Púder

Tom Ford újra polgárpukkaszt

Amikor elkezdtem keresgélni Tom Ford kampányai között, hogy melyik verte ki legjobban a biztosítékot szinte nem is találtam más milyet, mint polgárpukkasztót. Meztelenkedés, meztelenkedés nyúllal, csók, csók nő-nő között, csók férfi-férfi között, meztelen férfi fenék totálban, meztelen női mell totálban. A lista végtelen, de valahogy mégis azt érzem, minél többet nézem ezeket a hirdetéseket, annál kevésbé botránkoztat meg, annál jobban elfogadom ezt a fajta szókimondást. Talán ez is nyitottságra nevel?

Legújabb parfümje azonban nem a meztelenséggel kooperál, hanem igencsak szókimondó lett az elnevezése. Ha szó szerint szeretnénk fordítani, valahogy így hangzana: „Kiba..ottul híres”.

A limitált kiadású parfüm Szeptember 7-én kerül a boltok polcaira, azaz csak a londoni kiemelt üzlet polcára, közvetlenül a 2018as Tavasz-Nyár kollekció bemutatása után. Az ára igencsak borsos, hiszen az 50ml-es parfüm közel 70ezer forintba kerül majd. Hogy Tom Ford drágán méri? Ez az ára annak, ha kiba..otul híres szeretnél lenni.

Recommended