Divat.net

Élj stílusosan

Púder

Mi az? Izgalmas,Természetes és mindig megnevettet? Lush!

Hogy miért szeretem a Lush termékeket? ( És ez itt nem a reklám helye ). Azért, mert izgalmasak, mindig megnevettetnek – sosem felejtem el, amikor egy fürdőgolyó közepéből konfettik árasztották el a kádamat -, nem tesztelik állatokon őket és természetes alapanyagokból készültek. Elképesztő választékban lehet őket kapni és nem utolsó sorban az üzletben mindig mosolygósak és kedvesek az eladók. Az sem utolsó szempont, hogy láthatólag Ők is rajonganak a termékekért, kipróbálták őket és ennek köszönhetően jobban tudnak segíteni, ha elvesznél a szappanok-fürdőgolyók-arcápolók rengetegében.

6950890-lush-grass

Megnyílt a Lush legnagyobb, gyönyörű és izgalmas új üzlete.

Az első hazai Lush üzlet 14 évvel ezelőtt nyílt meg Budapesten, a Szent István krt. 1. alatt. Sokak számára hosszú évekig ez a kis bolt testesítette meg az új utakat kereső, kreatív és környezetbarát kozmetikai gondolkodást. Most azonban eljött az idő, hogy a közkedvelt bolt egy kicsit arrébb költözzön, és újjászületve, jóval nagyobb alapterületen várja a vásárlókat.

Érdekességek az új Lush üzlettel kapcsolatban:

  • Ez az első Lush bolt Európában, mely a cég fennállásának 20. évfordulója alkalmából Londonban, az Oxford Streeten megnyílt üzlet stílusát követi és ami egyben a világ legnagyobb három szintes Lush üzlete.
  • Az üzletkialakításánál és berendezésénél tekintettel voltak a környezetbarát szempontokra.
  • A bolt bútorzatához sok faanyagot használtak fel, de ezekhez egyetlen fát sem kellett kivágni! Ez mind újrahasznosított, régi faanyag, általában még a viktoriánus korból.
  • A függőlámpák között nehéz két egyformát találni? Nem csoda, hiszen ezek újrahasznosított, régi ipari világítótestek, melyek mellesleg gyönyörűek.
  • Az új fényforrások környezetbarát LED égőkkel működnek.
  • A fal- és padlóburkoló lapok 50%-ban újrahasznosított anyagból készültek.
  • A bolt alapterülete 80 m2, ami a kétszerese egy átlagos Lush bolt méretének.
  • A bolt egy részét úgy alakították ki, hogy a vásárlók azt érezhetik, a saját konyhájukban vannak. Ez összhangban áll az interneten élőben követhető Lush Kitchen koncepciójával.

Nemcsak maga a bolt újul meg, hanem a termékkínálat is! Azok az újdonságok, melyek az Oxford Street-i üzlet megnyitójára készültek, fokozatosan a többi Lush boltban is megjelennek. Egyre több ott lesz közülük a Westendben is – érdemes benézni és felfedezni őket!

Ha egy természetes újdonságra vágysz, szeretnéd meglepni a Barátod, Anyukád vagy a Kedvesed, akkor irány a Lush. Persze mindenképpen vásárolj magadnak is és hagyd, hogy a Lush elkényeztessen!

 

Recommended