Divat.net

Élj stílusosan

Púder

Jennifer Lopez meghódítja Magyarországot!

A visszaszámlálás elkezdődött, már csak 2 nap és bemutatják Jennifer Lopez új kollekcióját Magyarországon! Miután évtizedekig a kozmetikai ipar múzsája és nők inspirációja volt világszerte, Jennifer Lopez a kulisszák mögé lép, és bemutatja limitált kollekcióját az Inglottal együttműködésben. Az Április 26-án piacra kerülő kollekció életre kelti azt a szupernőies stílust, amiben Jennifer és az Inglot is hisznek, és számtalan új utat nyit meg a nők számára, hogy kifejezhessék magukat.

“Az Inglottal közösen megálmodott kapszula kollekció tartalmaz minden olyan terméket, amit a mindennapok során használni szoktam, természetesen a kedvenc színeimben. Van benne szempillaspirál, rúzs, műszempilla, pirosító, szemfesték, és persze az elmaradhatatlan bronzosító!”, mondta Jennifer a kollekcióról. „Amit a legegyedibbnek és legérdekesebbnek tartok az a Freedom System Palettánk, ami lehetővé teszi, hogy megalkosd a saját, személyre szabott palettád azokkal a termékekkel és színekkel, amikre szükséged van. Többé nem kell megvenned a többrészes szemfesték palettát csak azért, hogy megszerezd azt az egy színt, amit szeretnél!”


Jennifer az egész kollekció megalkotása alatt szoros együttműködésben dolgozott a márkával, a színválasztéktól kezdve a reklámkampányokon és a csomagoláson át, a termékek elnevezéséig, amiket saját karrierje inspirált. Így születtek meg például a “Boogie Down Bronze” és a “Livin’ The Highlight” fantázianevek.
Világhírű énekesnőként, színésznőként és anyaként Jennifer olyan nőknek álmodta meg az új kollekciót, akik szintén folyamatosan úton vannak, és kevés idejük van a szépségápolásra. A kollekció lehetővé teszi a nők számára, hogy megalkothassák saját, egyedi stílusukat, akár egy hétköznapi sminket akár egy glamúrosabb make-upot készítenek maguknak – természetesen mindegyik esetben Jennifer ikonikus stílusából merítve ihletet.

A 70 darabos kollekcióban megtalálhatóak púderek, rúzsok, műszempillák és paletták, ráadásul minden színt Jennifer maga választott! A kollekció sztárja a Freedom System, ami lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy megalkossák saját palettájukat több mint 300.000 kombinációs lehetőségből.
A kollekció április 26-án kerül az Inglot üzletekben, köztük az Arena Mallba is.

Az 1983-ban alapított Inglot teremti meg a legújabb sminktrendeket a divathetek kulisszái mögött New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban, sőt még a Broadway produkcióiban is! Az Inglot elkötelezett amellett, hogy a legújabb technológiákkal és a legjobb alapanyagokból állítsa elő a termékeit. A márka közel 1000 lokációval rendelkezik világszerte, majdnem 100 országban, köztük most már Magyarországon is egy üzlettel az Arena Mallban!

Recommended