Divat.net

Élj stílusosan

Púder

Aussie – Ausztráliából szeretettel….

Valljuk be, sok mindennel próbálkoztunk, hogy a hajunk selymesebb és könnyebben kezelhető legyen. Most leírhatnánk a sajtóközleményt, de mi mégis a saját tapasztalatunk alapján szeretünk ajánlani termékeket Nektek.
Az Aussie sajtótájékoztatója egy meseszép helyszínen volt, ahova a szervezők odavarázsolták Ausztrália csodálatos tengerpartját és hangulatát. Sütött a Nap, friss illatok terjengtek a levegőben és alig vártuk, hogy minél többet megtudhassunk erről a hajápoló családról. Barátaink, akik évek óta kinn élnek Londonban már sokszor ajánlották az Aussie sampont és ódákat zengtek a 3 perces csodabalzsamról, ami minden gubancot kiszed a hajunkból.
A sajtótájékoztatón bemutatták a termékcsalád arcát, Adát is, aki szerintünk nagyon jó választás volt, mert természetességével és kedvességével minket is levett a lábunkról. Aromaterapeuta segítségével megszagolhattuk egyenként az összetevőket, nekünk a citromfű és – mivel borzasztóan édesszájúak vagyunk –  a vadcseresznye kivonat tetszett a legjobban.

És most arról, hogyan is indult a termékcsalád karrierje:

1979-et írtunk. Tom Redmond, amerikai hajvarázsló Ausztráliában jár és lenyűgözve tapasztalja meg a finom egzotikus gyümölcsök és ősi gyógymódok gazdag variációit. Miután visszatért szülőhazájába, elkezdi kifejleszteni a tökéletes hajápolót, ami azóta meghódította az egész Világot.

Természetesen kipróbáltuk a sampont, balzsamot és a 3 perces csodabalzsamot is. Az illattal annyira nem vagyunk kibékülve, nem tehetünk róla, de minket a Szigeten található mobil vécék illatosítójára emlékeztet. Persze erről külföldön mit sem tudnak, így nem tudjuk Őket vádolni a fura párhuzammal. A sampon abszolút jól tisztít, gyorsan habosodik és könnyű lemosni. Mivel hosszú hajon próbáltuk ki, azt is fontosnak tartjuk elmondani, hogy elég kis mennyiség elég belőle – ami azért az ára miatt is fontos információ, hiszen abszolút prémium kategóriás termékről beszélünk és ez az árán is meglátszik. A 3 perces csodától vártuk a feloldozást, hiszen nem vagyunk a folyamatosan tükör előtt a haját fésülő típus, ezért elég nagy csomókkal kellett megbirkóznia a balzsamnak. Pár percet pihentettük, hogy nagyobb eséllyel bontsa ki a hajunkat és sikerült ez a próba is! Könnyen bomlottak ki a csomók és a hajunk csak úgy szívta magába a balzsamot.
A termékcsalád nálunk minden teszten átment, kivéve az illatot, de ez legyen a legkevesebb! Tényleg csodatermék, egyenesen Ausztráliából!

Recommended