Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

Csillogj úgy, mint a Sziget sztárjai!

Igen, tudjuk! Mindenki Sziget lázban ég, már csak pár nap és kezdetét veszi az a fesztivál, amire egész évben várunk. Voltatok már úgy, hogy év közben megtetszett valamilyen extrém ruhadarab és megvettétek, mert a ‘Szigetre majd úgyis jó lesz!’? Velünk sokszor előfordult, hogy nem tudtunk ott hagyni egy-egy különleges kalapot, felsőt vagy táskát, mert azt éreztük, ezen a fesztiválon helye van.

Nézzük meg, milyen koncerteken tombolhatunk vagy éppen kézenfogva romantikázhatunk kedvesünkkel! Tippjeink segítségével könnyedén Te lehetsz a legjobban öltözött a rajongók között, és a fellépő stílusát maximálisan követő partyarc.
Természetesen a Sziget mínusz első – ezt sosem fogjuk megérteni – napja egy nagyon különleges fellépőt tartogat számunkra, aki nem más, mint a Take That fenegyereke, Robbie Williams. Hogy miben érdemes a koncertjére érkezni? A paletta elég sokszínű lehet,ahogy az énekes maga is az. Nem tudjuk elfelejteni csillogó kezeslábasát a ‘Let me entertain you!’ szám klipjében. Szóval hagyjuk, hogy szórakoztasson minket és köszöntve az első napot vegyünk fel valamilyen extrém szerelést!

A második napi sztárfellépő a ‘Florence + The Machine ‘ lesz. Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de minket lenyűgöz az énekesnő elképesztő stílusa és vörös haja. És még nem beszéltünk arról az énekhangról, amit száz közül is megismernénk. Mivel Florence Welch klasszikus díva, ezért javasoljuk, hogy Te is ezt a vonalat erősítsd az öltözékedben. Egy-két hajba szúrt toll, akár egy fehér pólóval és egy sötét farmerrel is klasszikus lehet, de ha szeretnéd kihangsúlyozni a nőiességed, akkor mindenképpen szoknyát vegyél fel. A koncert szempontjából nem javasoljuk a ceruzaszoknya viseletét, de egy földig érő rakott vagy egy maxiruha igazán stílusos kinézetet kölcsönözhet viselőjének. A férfiaknak javasolt egy klasszik nadrágtartó egy szövetnadrággal és egy kényelmes Converse sem ronthat ezen az összképen.

A harmadik napon az Anna and the Barbies magyar banda is koncertet ad, amire érdemes ellátogatni, mert stílus szempontjából itt nem tudsz semmivel kilógni. Az énekesnőt már láthattuk indián asszonyként, dívaként és vad harcosként is a színpadon. Anna elképesztő tehetsége és kaméleon tulajdonsága nemcsak a fülünknek, de a szemünknek is teljes katarzist okozhat, izgatottan várjuk, most mivel rukkol elő!

Csütörtökre előkerülhet a szürke összes árnyalata, hiszen a nagysikerű film betétdalának előadója, Ellie Goulding teszi tiszteletét a Szigeten. Ha szeretnétek egy igazán menő szettel előrukkolni, akkor válasszatok bőr, selyem vagy csipke darabokat, de ezeket akár kombinálhatjátok is! Arra mindig figyeljetek, hogy a kevesebb néha több, egy kívül hordott harisnyatartó Madonnának még jól állt tíz évvel ezelőtt, de erre a koncertre egyáltalán nem indokolt!

A hétvégi fellépőkről és szettekről következő cikkünkben kaptok iránymutatást! Aludjatok rá a következő hétre, mert az biztos, hogy a Sziget olyan különleges programokat tartogat megint, amiket vétek lenne kihagyni!

Fotó: Sziget.hu

Recommended