Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

Programajánló – Fotókiállítás és aukció Balla Vivienne munkáiból

Aki még nem találkozott Balla Vivienne nevével, az valószínűleg semmilyen magyar divatmagazint nem olvas. A fiatal divatfotós a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanult és rögtön belekerült a divatfotózások világába. Szorgalmával és odaadásával hamar sikeres lett és egyre többen keresték meg munkákkal.

Szinte az összes nagy magazinnak dolgozott Magyarországon, több kampányt is fotózott. Most azonban nem divat fotóival került az érdeklődés középpontjába, hanem azon képeivel, amelyek sérült fiatalokat mutatnak be egy-egy hírességgel.
A Magyar Rett Szindróma Alapítvánnyal álmodták meg a koncepciót, melynek kapcsán rett szindrómás gyerekeket örökítettek meg fekete-fehér képeken. A fotókon szereplő művészek: Gallusz Nikolett, Hegyi Barbara, Kecskés Karina, Margitai Ági, Jordán Tamás, Kulka János, László Zsolt, Nagy Sándor, Puskás Peti és Scherer Péter.

Vivien segítségére volt a megvalósításban Lendvai Lillával stylist, Kökény Judittal sminkes és Kozma Norbert fodrász. A kiállítás után a képeket elárverezik, melynek bevételéből a sérült gyermekeket és családjaikat támogatják.

A Közelebb kiállítás megnyitó július 23-án, kedd este kerül megrendezésre a Mozaik Kávézóban ( VI. kerület, Király utca 18. ), ahol augusztus végéig tekinthetik meg az érdeklődők majd később elárverezik a képeket.

Recommended