Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

Mozizz,amennyi beléd fér!

Ha nem bírsz ki egy napot sem film nélkül, akkor megtaláltuk Számodra a tökéletes programot!Mozizz egész hétvégén!
Folytatja hagyományát a Cinema City, ismét megrendezésre kerül 2013. október 10-i kezdettel a nézők által méltán kedvelt 4 napos eseménysorozat: a Cinema City FilmÜnnep. A kedvezményes mozijegy árak mellett, a hangsúly ismét a programkülönlegességeken lesz: premier előtti vetítések, sztár jegykezelők, filmklub-beszélgetések és közönségtalálkozók várják csütörtöktől vasárnapig a Cinema City mozik látogatóit.

Az október 10. és 13. közötti Cinema City FilmÜnnep programsorozat négy napja alatt a nézők a tavalyi FilmÜnnep jegyárszintjét megtartva, akár a félárú jegynél is kedvezményesebben nézhetnek nemcsak premier előtti előadásokat (Időről időre, Machete gyilkol és Paranoia), de a heti premier filmet (Fogságban) vagy a közelmúlt legnagyobb kasszasikereit is. Ezen kedvezményes ár alkalmad adhat a nézőknek arra is, hogy „filmes lemaradásaikat” pótolják, vagy akár 2-3 filmet nézzenek meg egyszerre a hétvége alatt.

2013-ban ismét több ismert színházi és sorozatszínész, sportolók, filmes szakemberek, népszerű tévés és rádiós személyiségek, nemzetközi hírű zongoraművész, a fiatal nézőink által kedvelt rapper vagy sztár DJ is a programsorozata mellé áll, hogy jelenlétével, mint sztár jegykezelő támogassa és népszerűsítse a minőségi filmélmény és mozizás szeretetét.

További információért keresd fel a www.cinemacity.hu weboldalt!

Recommended