Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

Ma este Kasza!- az új talk show

Kasza Tibi már régóta a kereskedelmi csatorna “réme”, legutóbb a sztár párokat felvonultató show műsorban, a Nagy duett-ben tűnt fel egyedi humorával. A mondatain hosszan nevetve már akkor azt mondtuk magunkban, hogy Tibi megérdemelne egy saját műsort. Úgy tűnik, hogy karcos stílusa másnak is feltűnt, mert ma este indul saját show műsora a SuperTV2 képernyőjén.

Augusztus 26-án, a SuperTV2 képernyőjén indul el Kasza Tibi új showműsora a Kasza!. Az első epizódban Tibi Havas Henrik, Cseke Katinka és Lakatos Márk segítségével vesézi ki a bulvárt és bombázza provokatív kérdésekkel az est sztárvendégét, Szepesi Nikit.

Hétfő este tíz órakor kezdődik a SuperTV2 legújabb, saját fejlesztésű showműsora, a Kasza! Az egyórás műsorban a névadó-házigazda, Kasza Tibi sajátos stílusában boncolgatja majd a hét aktuális híreit, amelyben ismert sztárok lesznek a segítségére. A műsor két blokkból áll, az elsőben Tibi saját, utánozhatatlan stílusában újraértelmezi a hét történéseit, míg a másodikban meghívott vendégei segítségével vitatja meg az aktuális híreket.
Az első epizódban Havas Henrik, Cseke Katinka és Lakatos Márk lesznek Tibi megmondói. Az est sztárvendége Szepesi Niki, aki csak hosszas rábeszélés után vállalta el a szereplést. A könyvével elhíresült exsportoló tartott a házigazda csípős humorától, ám a felvételen gyorsan egymásra hangolódtak és újabb pikáns részleteket árult el Tibiéknek botrányos múltjából.

Fotó: SuperTV2

Recommended