Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

Kiderült, idén kik esélyesek a Comet-gömbökre

Minden évben a Comet sajtótájékoztatón döbbenünk rá, hogy mennyire elszaladt az év eleje. A fogadalmunk mindig az, hogy többet nézzük a Viva-t, hiszen a bejátszott klipek alapján rengeteg tehetséges, fiatal előadó van a magyar zenei palettán. A divat szempontjából is egyre jobban közelítünk a felkapott külföldi sztárok outfitjei felé, néhány videoklipről például nem is tudtuk megmondani, hogy magyar előadó áll mögötte. A díjátadón nem láttunk olyan szettet, ami nagyon újító volt, bár az Ivan & The Parazol zenekat kinézete nagyon tetszett. Ivan egy biciklikkel díszített ingben volt, zsebórája lánca lógott bordó nadrágja felé.
Dér Heni egy ‘Én diktálom a divatot’ felsőben volt, ez a kijelentés nálunk egy kicsit túllőtt a célon, mert a szettben nem volt semmi extra a nagyképű pólón kívül. Cserpes Laura outfitje egy kicsit házilag barkácsoltnak tűnt, eszünkbe jutott róla a gyöngyfűző szakkör, amit harmadikban ellógtunk egy új kvarcjáték miatt.
Hien és Tóth Gabi hozta a formáját , természetesnek tűntek a szettjeik, semmi hivalkodó vagy arcoskodó nem volt bennük. Radics Gigi fehér peplumja igazán jól mutatott a farmerral és a nyomott blézerrel, most tényleg eltalálta az életkorának megfelelő style-t.

Talán az idei Dal televíziós műsor miatt, de rengeteg előadó volt ismerős, a sorok között felfedezhettük Cserpes Laurát, a New Level Empire-t és természetesen feltűnt az előző évi nyertes, ByeAlex is…
A Cometet 14. alkalommal rendezik meg és idén két világsztár fellépőt is igérnek, akik nevét még nem árulják el, hiszen ahogy a sajtótájékoztatón kiderült, kell még egy kis hypeolás a sajtónak.

Idén is a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a díjátadónak, ahol Magyarország legjobb zenészei várják a rajongókat. A tavalyi évhez hasonlóan a VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó” és „A legjobb videoklip” kategóriákban keresi a legsikeresebb énekeseket és zenekarokat. Most végre kiderült, kik azok, akik farkasszemet néznek az év legpatinásabb zenei gáláján.

Az idei VIVA Comet friss jelöltjei között van többek között Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire és Cserpes Laura is. Régi ismerősökből sem lesz azonban hiány, hiszen jelölést kapott a már Comet gömbbel büszkélkedhető Fluor, a közösségi médiában verhetetlen Children of Distance, és az utóbbi években már bizonyított Tóth Gabi és Radics Gigi is. Idén végre révbe érhet ráadásul a tavaly már jelöltést kapott gyönyörű Hien vagy a 2013-ban a gálán még új előadóként nominált Ivan & The Parazol is. Vajon a hipszter ByeAlex vagy az amerikai popsztárokat idéző Király Viktor lesz az idei év nyertese? Június 11-én ez is kiderül!

Évről-évre azon dolgozunk, hogy a VIVA Comet igazi európai minőséget garantáló zenei díjátadó legyen. A tavalyi gáláról rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mindez pedig feladja a leckét az idei évre. De hiszünk abban, hogy a jót is lehet fokozni, így idén minden eddiginél látványosabb Cometet garantálunk a magyar zenerajongóknak.” – mondta el Bartosz Witak, a Viacom kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

Mi lélegzet visszafojtva várjuk a további híreket és természetesen szavazásra buzdítjuk az olvasóinkat, hiszen a díjak a rajongók szavazatai alapján kerülnek kiosztásra. Szavazzatok!

www.vivacomet.hu

Recommended