Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

Dua Lipa nem csak a Szigeten hódít…

Az extrémnek is nevezhető énekesnőt nem csak a hangja miatt szeretjük, különös – néha vintage-ba hajló – öltözködési stílusa is különlegessé teszi. Mivel már elkezdődött a visszaszámlálás az idei Szigeten tartandó koncertje előtt – augusztus 12 – , összegyűjtöttük, mit is kedvelünk különleges megjelenésében.

Először is egy pár információ származásáról és karrierje indulásáról. Édesapja albán rock énekes, akitől rengeteg ihletet merített. Zenei karrierje 2008-ban kezdődött, amikor a YouTube-ra feldolgozásokat töltött fel olyan előadóktól, mint Pink, Christina Aguilera vagy Nelly Furtado. 2015-ben leszerződtetett a Warner Bros. Records-hoz és nem sokkal később meg is jelent az első száma. 2017. június 2-án megjelent a saját magáról elnevezett debütáló albuma.

A Be the One című debütáló dalában mutatta meg először igazán stílusát, ahol két nagyon meghatározó, de egymástól teljesen eltérő öltözéket visel. A minimál – kicsit Depeche Mode-ra hajazó – szett erős ellentétben van a hippi létet megidéző erős színű műszőrme kabáttal és a hozzá viselt Lenon szemüveggel.

Színpadi megjelenésekor is alapvetően egyszerűen öltözködik, ám a díjátadókon és MTV fellépéseken sokszor nagyon nőiesre veszi a figurát, általában ilyenkor egy bodyt vesz fel egy magassarkúval és valamilyen kis kabáttal.

IDGAF című számában egy egyszerű nadrág kosztümben táncol két énje, amire még az amerikai Vogue is felfigyelt és a klipet a két monokróm együttes miatt különleges figyelemmel tüntették ki. Olyan egyszerű ez a szett mégis egyben férfias és nőies megjelenést nyújt.

Nem tudjuk, hogy vagytok vele, de mi alig várjuk, hogy az énekesnő megérkezzen a Szigetre! Ott tali!

Recommended