Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

Az 5 éves a Compact Disco megmutatja mitől „kompakt a diszkó”

A Compact Disco bízott a rajongóiban, hitt önmagában és a fiúk tavaszi ígéretükhöz híven bebizonyították, hogy valóban övék lesz/lett a nyár egyik legnagyobb slágere. A zenekar jelenleg is futó dala, a „We Will Not Go Down” elérte, hogy minden rádióban hallható legyen és a slágerlisták élén maradjon.

Augusztus 22-én egy óriási bulival ünnepli 5. születésnapját a Compact Disco. Slágerek, party, torta és sok-sok újdonság, ezt ígéri Csaba, Begi és Gábor mindenkinek, aki velük ünnepel a PARK-ban.

– Elég pörgős 5 évet tudhatunk magunk mögött, hiszen sok olyan sikeres pillanat volt már a Compact Disco életében, ami még nagyobb lendületbe hozta a zenekari történéseket, ezzel együtt az alkotási kedvünket. Nyilván rengeteg munkával tudunk még előbbre jutni, de nem is tervezünk másképp a következő 35 évre – nyilatkozta Pál Gábor, billentyűs.

A Compact Disco két új vendégművésszel is kiegészül a nagykoncertre. Török Emese idén tavasszal debütált és Lotfi Begi szerint azóta a meggyőző tempóival igazolta, hogy nem véletlenül esett rá a választás.

– Emese a mi büszkeségünk. Nagyon hamar beilleszkedett és zeneileg is gyorsan megtaláltuk a közös hangot. Tehetséges és pont annyit tesz hozzá a koncertműsorhoz, mint amennyit elképzeltünk. Szakos Krisztán barátunkkal aki producerként szinte minden fontos hazai produkcióban részt vesz és a színpadon gitárosként áll mellettünk, tökéletes kiegészítést adnak egy színvonalas koncerthez.

A szülinapi buli nemcsak a színpadi felállásban tartogat sok újdonságot, hanem a zenekartól eddig szokatlanul magyar nyelvű blokkot is hallhatunk, ígéri Walkó Csaba:

– Valóban eddig kizárólag angolul írtunk és adtunk elő dalokat. Ennek elsősorban az az oka, hogy egy ilyen zenéhez sokkal jobban passzol az angol nyelv. Egyszerűen más. A mai közönség ezt már nem éli meg olyan drámai kérdésként, hiszen többnyire mindenki érti, beszéli az angolt. Különösebb nyomás nélkül, döntöttünk úgy, hogy csinálunk egy magyar blokkot a koncertprogramba, hogy ezzel is változatosabb műsort adhassunk. A közelmúltban viszont feldolgoztunk egy Ákos, egy LGT és egy Kispál dalt, amit most élőben be is mutatunk!

Csabi számára ez a nyár rengeteg pozitív dologgal járt, hiszen a kimagasló rádió siker és a rengeteg fellépés mellett a közelmúltban apuka lett.

– Szárnyalok a boldogságtól és ezt a lendületet a PARK nagyszínpadán át is adom a közönségnek – mondja Csaba.

A Compact Disco mostani sikerdala, a We Will Not Go Down vitathatatlanul megalapozta a rajongók várakozását az új albummal kapcsolatban. Pedig a fiúk szerint még legalább 4 ilyen elsöprő sláger található az új számok között…de addig be kell érni egy elsöprő szülinapi party-val, ahol a COMPACT DISCO megmutatja mitől is Kompakt a Diszkó.

Fotó: Temesi Ádám

Recommended