Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

5 dolog, ami nélkül ne indulj el a Sziget Fesztiválra!

Igazi kis túlélő készletet dolgoztam ki minden Sziget Fesztivál előtt, hiszen fontos volt, hogy minden eshetőségre felkészüljek. Amikor már az esőkabát, esernyő és pulóver kombó lehúzta a táskámat,  és minden koncert rémálommá vált, hiszen két kilóval a vállamon nem lehet felelőtlenül ugrálni, miközben az aktuális sztár ‘Jumo,jump!’-ra bíztat. Akkor megfogadtam, soha többet túlélő táska, inkább mosson el az eső, szakadjon szét a cipőm és ne legyen helyette Flip-flop papucsom, minthogy végigéljem azt a kínt, hogy nem ugrálhatok egy jót.

Így most az outlook-ra helyezzük a hangsúlyt, hiszen a jó kinézet alap a Szigeten…

1. Rövidnadrág
Igazán praktikus és mostanában trendi viselet, azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy csakis annak áll jól, akinek tökéletes és hosszúnak mondható lábai vannak. Ellenkező esetben TILOS! Válogathatunk farmer, terepmintás vagy éppen kockás rövidnadrágok között, mindegyik jónak bizonyul. Mi most a Levi’s modelljeit mutatjuk be Nektek. Természetesen ha a nadrág mintás, a póló sima vagy ha szeretnénk extra vadul kinézni, akkor akár egy kockás nadrághoz választhatunk virágos pólót is. Akinek értenie kell, az úgyis fogja…

2.Póló
Jó ismerkedős alap lehet egy vicces feliratú póló, de a bugyuta feliratok kifejezetten taszítóak lehetnek. Még mindig nem ment ki a divatból a bajusz minta – pedig hogy várjuk, hogy kimenjen.. -, és a ‘Karl who?’ póló is tud újdonságként szolgálni a kisebb mértékben divat imádóknak.

3. Sapka vagy kalap
Vannak fiatal lányok, akik azt gondolják, hogy a rózsaszín baseball sapka még mindig divat. Innen üzennénk, hogy nem az… Ez itt nem a Jersey Shore, hanem a Sziget. Természetesen a fejfedő használata indokolt, hiszen erősen süt a Nap, nagy a por, stb. Mi inkább a BP store stílusos sapkáit ajánlanánk vagy az Adidas neon csodáit.

4.Cipő
Igen, nagyon szeretjük a sarut és a flip-flop-ot is, de ha Sziget, akkor nekünk Converse… a jól kitaposott, picit szakadt, de rengeteg koncertet megjárt, kényelmes, sosem megy ki a divatból darabokat szeretjük. Ha vászoncipő, akkor megint csak Converse, a többi mindig csak silány utánzatnak tűnik. Ha mintás esetleg limitált Gorrilaz, akkor Te leszel a legtrendibb a Szigeten!

5.Táska
Felejtsd el a Mango, Zara és hasonló műbőr táskákat. Nem illik ide. Leteszed a fűbe, poros lesz, stb. Nem adja vissza a Sziget feelinget. Akkor inkább legyen valami, ami farmerből van vagy graffiti mintákkal borított esetleg terepmintás. Olyan táskát – de mondjuk ez vonatkozik minden kiegészítőre – vegyél fel, amit soha semmikor sehová. Ami elég merész, amivel nem mernél végigmenni az Andrássy úton.

Legyen ez a Sziget a számodra az első vagy a tizedik, törekedj arra, hogy kényelmes szettben menj ki, hiszen ki tudja, meddig maradsz. Ahogy az egyik barátunk mondja mindig, Szigetelj úgy, mintha ez lenne az utolsó….

Recommended