Divat.net

Élj stílusosan

Programajánló

3O tervező egy helyen?Holnap vásár az AnKERT-ben!

Nőies, egyedi vonalvezetésű, a népies motívumokat a legújabb divatirányzatokkal egyesítő kollekcióval nyitott meg a MAURA Showroom. Az izgalmas arculat-, web-, könyvterveiről ismert Murakeözy Gabriella tervező grafikus több mint egy éve kezdte meg első kollekciójának kialakítását, amelyet a közösségi művészet, azon belül is a magyar népművészet jel- és formarendszere ihletett. A design stúdió után a ruházati kollekció is a MAURA nevet kapta, amelyet legutóbb egy a Bálnában tartott Fashion show-n mutatott be a tervező.

Ha ilyen és ehhez hasonló trendi darabokkal szeretnétek feldobni a ruhatáratok vagy karácsonyra meglepni valakit, akkor gyertek el december 14-én az AnKERT-be, ahol rengeteg tervező ruháiból, kiegészítőiből válogathattok magatoknak.

A vásáron a ruhák mellett rengeteg különleges kiegészítő is vár majd Rátok!

Résztvevő designerek és brandek: Doramojzes, Zoe Phobic, Mrs. Herskin, Tras, Galla, Dorka Petrity, Komod, The Meed, Balint Sara, Lollipop Factory Budapest, Ducsai Judit, Yakira, Cako, FlyWalking, Celeni, Enjey, WA by Waldron Andras, Feelinkita, Pleasure is pretty, Judit Takács, Imogen, Dyan, Agneskovacs Leather Design, Laura Papp, Balilla, Dénes Petra, Maura, Moi Moi, Vidó Nóri, The Four

A Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/415969675198176/

Recommended