Divat.net

Élj stílusosan

Kifutó

Újra lenyűgözött minket a TONY&GUY Fashion Week Budapest

Meg kell, hogy mondjam, hogy egy eseményre várok egész évben igazán és az a TONY&GUY Fashion Week Budapest. És ez itt most nem a reklám és az érzelmes csöpögés helye… Évek óta ez egy olyan esemény, ami hihetetlen profizmussal, szenvedéllyel és természetesen a divat mérhetetlen szeretetével teremtetett.
Idén még gigantikusabb volt, mint tavaly, hiszen a Városligeti Jégpályán került megrendezésre egy – a nemzetközi divatheteket idéző – sátorban. Pontosabban sátor komplexben, ami már kívülről is tökéletes látványt teremtett, hát még belülről!

7

2014. október 3-án és 4-én a hazai divatszakma történetében először került megrendezésre egy olyan divatesemény, amely a régió illetve hazánk vezető tervezőinek legújabb 2015-ös tavasz-nyári kollekcióit valamint ígéretes fiatal tehetségek pályamunkáit vonultatták fel egy igazán különleges helyszínen, a nemzetközi divathetekhez hasonlóan, immáron több napon keresztül.  A TONI&GUY Fashion Week Budapest ebben a szezonban a fent említett programsorozatba integrálódva hozta el a nagyközönség számára Magyarország vezető divattervezőinek legfrissebb kollekcióit. A Műjégen felállított sátorban idén októberben már két napon, kibővült dizájner névsorral ünnepelhettük a magyar divat szépségét.

Idén októberben, a TONI&GUY Fashion Week Budapest a Central European Fashion Days programsorozatába illeszkedve; a kompromisszumokat nem ismerő magas színvonalat megőrizve; jól ismert szponzoraival – TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, MAC Cosmetics, Nescafé Dolce Gusto és Jana – ismét megmutatta, hogy vezető hazai tervezőink mennyire erőteljes színfoltjai a nemzetközi divatvilág körforgásának.

9

Fotó: Holecz Endre, Jámbor Zsófia,

Recommended