Divat.net

Élj stílusosan

Kifutó

Szupermodellek a Versace kifutóján

Donatella Versacenak sikerült az, amibe sok pályatársa belegondolni sem mert, elhozta nekünk a 90es évek szupermodelleit legújabb divatbemutatójának kifutójára. Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Helena Christensen, és  Carla Bruni tértek vissza, hogy elkápráztassák a Versace birodalom közönségét.

Közel 20 év telt el Gianni Versace tragikus halála óta, és ennek tiszteletére rendezett Donatella Versace, a Versace márka vezetője egy különleges divat showt a Milánói Divathétre,a tisztelegve testvére emléke előtt.

A 2018as tavaszi kollekció bemutatása mellett felvonultak Gianni Versace legtökéletesebb designjai is az eredeti 90es évek modelljeivel. Mindannyian az ikonikus arany estélyit viselték és kéz a kézben vonultak a kifutón és bár modellkarrierjüknek régen vége, mindannyian tökéletesen mutattak.

Az estet külön meglepetése volt, hogy Cindy Crawford 16 éves lánya, Kaia Gerber is feltűnt a showban egy élénk sárga puma mintás szettben. Az egész bemutatóra jellemző volt ez a vibrálás: állatminták, hatalmas virágok és zavarbaejtő színek mindenütt. Úgy érezzük a divatház még mindig méltó hírnevéhez és továbbviszi a géniusz, Gianni Versace munkáját.

Recommended