Divat.net

Élj stílusosan

Kifutó

Sung Hee – egy meseszép modell Ázsiából

Sung Hee az egyik új arc a modellek között. Az ambiciózus 26 éves koreai model bár csak két éve kezdte a karrierjét, máris a top márkáknak készít kampányokat. Dolgozott a Pradanak, a Benettonnak és a Miu Miu-nak, és modellkedett olyan márkáknak, mint a Chanel, Marc Jacobs és Helmut Lang. Bár még csak 2 éve modellkedik és igazán későn fedezték fel, karrierje folyamatosan ível felfelé.

A New York-i székhelyű Wilhelmina Modelügynökség friss felfedezettje Sung Hee, különleges arcával és nézésével egyszerűen végig söpör a kifutón és mindenkit rabul ejt. Története úgy kezdődik, mint a legtöbb átlagos modell karrier: egy beváráslóközpontban fedezték fel Szöulban egy átlagos csajos shopping partyn. Mint a legtöbb ázsiai modell, Ő is különleges kisugárzásával hívta fel magára a figyelmet és magassága sem elhanyagolható, hiszen 177 centi, ami igencsak kiemelkedő.

Sung Hee mindig is nagyon jókedvű modell volt, a divatbemutatók világában ahogy Ő fogalmaz ‘csak így tud megmaradni valaki ép ésszel’. Imádja a pizzát, rengeteget eszik gyors éttermekben, de szerencsésnek mondja magát, mert egyáltalán nem hízik. Néha Mrs. Pizza-nak is nevezik, ezt a gúnynevet egyik modell barátnője akasztotta rá.

Azóta szerepelt a Vogue Magazin címlapján és az Elle márciusi számának borítóján is. Karrierje töretlenül ível felfelé, egyszer megkérdezték egy interjúban, hogy ki a példaképe. Ezt válaszolta: „Nincs példaképem. Én akarok példaképpé válni.”

Recommended