Divat.net

Élj stílusosan

Kifutó

Louis Vuitton megint nagyot dobott

A múlt és a jövő találkozik a nemrég bemutatott őszi-téli kollekcióban, Louis Vuitton stílszerűen a Louvre-ban bemutatott kollekciójában. A rengeteg hírességet vonzó esemény futurisztikusan felépített kifutója a Louvre egyik titkos belső kertjében volt felállítva, a Star Wars egyik űrhajójának folyosóját idézve.

Az első sorokban olyan hírességek ültek, mint Demi Moore, Jaden Smith ( Will Smith fia ), Jennifer Connelly, Emma Stone…tehát mindenki, aki szerepelt a kampányban megjelent a bemutatón. A francia First Lady, Lady Brigitte Macron is természetesen megjelent illetve Jean Paul Gaultier is tiszteletét tette.

A modellek egymás után léptek a kifutóra gyapjú ceruzaszoknyákban, bőr nadrágokban, amíg a pulóverek és felsők megint csak a jövőbe tekintettek, Star Trek hatású ‘LV’ jelekkel. A citrom, kobaltkék és vörös színek voltak meghatározóak, és nagy szerepet kaptak a bőr kesztyűk és a feltűnő díszítések is. A táskák pedig eléggé unisex stílusúak lettek, sok funkcionális darab is megjelent a kifutón.

A tervező, Nicolas Ghesquière elmondta, hogy belefáradt abba, hogy az erős nőket mindig férfias ruhákban, férfias sziluettekkel ábrázolják. Szerinte a nőies öltözködés ugyanúgy lehet erőteljes és meghatározó, hangsúlyozva az egyenjogúságot és a nők szerepét az üzleti életben. ,, Szeretném azt az ötletet véghezvinni, hogy a nők úgy változtatják meg a Világot. hogy nem úgy öltöznek, mint a férfiak. ” – hangsúlyozta a tervező.

Recommended