Divat.net

Élj stílusosan

Kifutó

Lakatos Márk divatos országot teremt

Az utóbbi időben, ha nem tudtam, mit vegyek fel egy fontos eseményre, azonnal az Arena Plazaba mentem, ahol Lakatos Márk stylist üzlete, a Style Republic tökéletes megoldást kínált. Itt szabadon válogathattam alkatom és méretem szerint, így sokkal gyorsabban találtam meg azokat a darabokat, amik jól állnak nekem. Márk terjeszkedik, mostantól a Westendben is megtalálható vintage jellegű üzlete, ahol szakszerű segítséget kaphatsz a személyzettől is, de ha szerencséd van, maga Lakatos Márk segít neked abban, hogy a legstílusosabb darabot válaszd. 

Ha meg kell fogalmaznom azt, hogy mit szeretek ebben az üzletben, egész egyszerű dolgom van. Minden alkalommal megtalálom azt a darabot, ami ékköve lesz a gardróbombak és sokszor magam kell lebeszélnem, hogy megint ne azt a szoknyát vagy ruhát válasszam egy eseményre, amit a Style Republicban vásároltam. Pár éve beleszerettem a ceruzaszoknyákba és mostani látogatásomkor sem kellett csalódnom, hiszen rengeteg különleges darabot találtam az új üzletben. Mindazon hölgyek figyelmébe ajánlom a legújabb Style Republic butikot, akik egyedi darabokat szeretnének választani maguknak. Számomra az is fontos volt, hogy a stylist képzést kapott személyzet nem minden felpróbált darabra mondja rá az áment, hanem ha valami nem áll jól, azt is megmondják és egy új darabot ajánlanak helyette.

Mark a kassza mogott

„Alig fél éve még el sem tudtam képzelni, hogy a „boltos lét” ilyen sok kalandot rejtegethet, és ennyi tanulással jár! A nyitás után rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, és örülök, hogy adhattam valami különlegeset a nőknek. Állítom, ide akkor is érdemes beugrani, ha az ember „csak a közelben jár”, hiszen mindig talál magának elérhető áron olyan egyedi ruhadarabot, ami nem jön vele szemben az utcán!” – nyilatkozta Lakatos Márk.

Mark a birodalomban

A hivatalos üzletnyitó partyn az újságírók különleges feladatokat kaptak, kipróbálhattuk hogy milyen egy igazi stylist munkája. Először ruhadarabokat kellett beárazni és különféle alkatok szerint csoportosítani. A második teszt a meglévő ruhákból egy tavaszi szett kerálása volt. A mi csapatunk különösen kreatív volt, hiszen egy pöttyös szoknyát sálként használtunk, emiatt bekerültünk a legjobb két csapat közé és mivel végül Márk nem tudott választani, döntetlenre hozta ki a versenyt. A divatguru megsúgta, hódítása itt még egyáltalán nem ért véget: szándékában áll további bevásárlóközpontokat bevenni, sőt a stílusköztársaság elnöke, szíve szerint megyeszékhelyeken is terjeszkedne.

Mark szabobabaval

 „Egy köztársaságnak mindenképpen szabadságon, jókedven, változatosságon, sokszínűségen és vidámságon kell alapulnia! A Style Republicban nem kell akadályokat átugrani, állampolgársági kérelmet írni, vagy vizsgákon megfelelni! A nők önbizalmát egyébként is folyamatosan harapdálják, miközben ők odafigyelésre vágynak és az érzésre, hogy igenis képesek megfelelni anyaként, szeretőként, feleségként, háziasszonyként és munkaerőként.  Mi mindenkit be- és elfogadunk, sőt jó hangulatban, profi csapattal segítünk minden hölgynek meglelni önmagában a legnagyobb örömöt” – nyilatkozta Lakatos Márk az üzletnyitás előestjén.

Recommended