Divat.net

Élj stílusosan

Kifutó

A tavasz cipő kedvencei

Közeleg a tavasz, egy újabb tökéletes alkalom a cipő gyűjteményünk félfrissítésére. És hogy milyen cipőket vegyetek a szezonra? Segítünk!

1. Cowboy csizma
Dallas rajongók előnyben, ugyanis visszatér a talán rég elfeledett cowboy csizma! Jockey Ewing által a Világban már többször kelt életre ez a trend. Idén újra leporolhatjuk őket vagy éppen újat vehetünk!
Nekünk a Tin Haul által jegyzett csizmák a kedvenceink, aminek nemcsak a teteje csajosak, de a talpán levő felirat miatt is különlegesek.

2. Futurisztikus sportcipők
Az elmúlt években hozzászokhattunk, hogy a sneakerek újra teret hódítottak maguknak, ám idén nem álltak meg a hagyományos formáknál. A Balenciaga és a Nike cipői már a jövőből tekintenek vissza ránk. Nem tudjuk, hogy szeressük vagy gyűlöljük ezeket a nőiesnek egyáltalán nem nevezhető cipőcsodákat.

3. 80-as éveket idéző magassarkúk
Ezeket a magassarkú cipőket nyugodtan hordhatták volna a Dinasztia valamelyik epizódjában. Klasszikus magasság, természetesen bőr alapanyag, azonban mégis van valami, amiben különbözik, ez pedig a színe.
Központba kerülnek a tavasz meghatározói,a pasztelek, de nem lógnak ki a sorból a nagyon élénk, harsány darabok sem. Victoria Beckham legújabb kollekciójában természetesen szerepelnek ezek a magassarkúak.

4. Átlátszó cipők
Talán ezzel a divattal tudunk a legkevésbé mit kezdeni, az átlátszó műanyag megjelenése először a Chanel kollekciójában volt fellelhető. Természetesen ez is Karl Lagerfeld nevéhez köthető, egyszerűen imádja használni. Minket inkább cipő védőre emlékeztet ez a divat és nem igazán tudjuk elképzelni, hogyan lehet egy ilyen csizma higiénikus. Mindenesetre Lagerfeld még kalapot is tervezett hozzá, hogy igazán stílusosak legyünk…

5. Toll minden mennyiségben
Tavasz, madarak, csicsergés… eddig rendben van. Idén tavasszal illetve nyáron viszont a madártollakat a cipőnkön is viszont láthatjuk. Legyen marabu toll vagy színes énekesmadáré, hordhatjuk napközben, este, elegánsan vagy lazán, minden megengedett! Prada, Saint Laurent vagy Mira Sandals? Tengerpart, egy elegáns parti vagy bevásárlókörút? Ezek közül a tollas szépségek közül elég nehéz választanunk, de az biztos, hogy mindenki talál az egyéniségéhez valót!

Recommended