Divat.net

Élj stílusosan

Fashionista

Világmárkák Budapesten!

Régebben csak a külföldi országoknak volt meg a létjogosultságuk arra, hogy úgynevezett Department Store-okat üzemeltessenek, ahol a nemzetközi világmárkák egész sorát vásárolhatta meg a betérő. Az „áruház az áruházban” koncepció már Magyarországon is elérhető. Második üzletét is megnyitotta a VAN GRAAF az Árkád2 bevásárlóközpontban.

2009-ben nyitotta meg első üzletét a VAN GRAAF, ahol olyan nemzetközi divatmárkákkal találkozhatunk, mint a Tommy Hilfiger, Joop, Mexx, Lagerfeld vagy az Esprit. Sokszor külön üzletekben keresgélünk megfelelő és divatos öltözékek után, ám ezekben az áruházakban teljes szetteket választhatunk ki, ami lényegesen megkönnyíti a vásárlást.

Már nemcsak Budán, hanem Pesten is találkozhatunk ezzel az áruházzal, ahol nemcsak a  legújabb trendek mellett a klasszikus darabok is megtalálhatóak. Az új üzletben a tavaszi-nyári kollekciók vibráló neon színeivel és lágy pasztelekkel is találkozhatunk. Divatba jön újra a tengerészkék és a csíkos is, merjünk újra ezekhez a klasszikus darabokhoz nyúlni.

A divatáruház megnyitásakor Schiffer Miklós stílustanácsadó vezetett minket körbe és mutatta be a legújabb trendeket. Engem nagyon megfogtak a tavasz élénk színei és a ruhák variálhatósága. A férfiak az idén divatos kék színű szűk szabású öltönyökből, sportos zakókból és rövidnadrágokból állíthatják össze trendi szettjeiket.

Akik nem tudnak választani a rengeteg termékből – amit abszolút megértek, hiszen közel 15O divatmárkából válogathatunk – azoknak szakszerű segítséget nyújtanak a VAN GRAAF munkatársai. Tehát nincsen több kifogás arra, miért nem miért nem a legújabb trendek szerint öltözünk, hiszen már Magyarországon is elérhetőek ezek a divatos ruhák!

Recommended