Divat.net

Élj stílusosan

Fashionista

Mindent tudsz a divatdiktátorról?

Vajon milyen ember az egyik legnagyobb divatház vezető tervezője? Karl Lagerfeld magánéletébe elég kevesen kapnak bepillantást, ám az ikonikus szemüveg és a púderezett lófarok összetéveszthetetlen stílusjegy.
A divattervező, aki eredetileg karikaturistának készült egészen különc életet él. A párizsi sikk és az elegáns összhatás élete részévé vált. ám vannak igen különleges tulajdonságai is. Több, mint 7o IPodja van, amire különböző zenék kerültek fel, így mindig az aktuális hangulatának megfelelően tud választani.

A ruhaterveket mindig kézzel rajzolja és stílusjegyévé vált, hogy a kész rajzoknak keretet ad. Ezt azzal magyarázza, hogy így nem lóg a ruhaterv a levegőben, hanem szinte műalkotássá érik. Mindig aláírja  a kész terveket, így növelve értéküket.

Lakása igazi budoár, mindenhol szófák és hatalmas kanapék biztosítják a kényelmet. Gyűjtőszenvedélye több dologban is megmutatkozik, hiszen  mintegy 300.000 könyvet őriz és akad, hogy kezein egyszerre 30 gyűrűt visel. Egy interjúban megjegyezte, hogy akár fegyverként is használhatja őket, ha meg kell védenie magát.

Kínosan ügyel az egészségére és a súlyára, ugyanis pár évvel ezelőtt meghízott és csak egy drasztikus fogyókúrával tudott megszabadulni súlyfeleslegétől. Saját szakácsa kíséri mindenhova. Még egy különös szokása van, utazáskor ölében folyamatosan kell lenni egy párnának vagy egy takarónak. Egy régi gyerekkori takarójával utazik, aminek külön védőzsákot varratott, hogy nehogy megsérüljön. Ezeket a dolgok vajon különcségnek számítanak vagy csak túlmisztifikáljuk Őket? Mindenesetre a Chanel nagymestere mindig is üde színfolt lesz a divat egén.

Recommended