Divat.net

Élj stílusosan

Fashionista

Lady Gaga a Tiffany új arca

Meseszép ékszerek, előkelő mégis vagány stílus, ez a Tiffany új kollekciója. Az új arc pedig nem más, mint Amerika egyik legstílusosabb énekesnője, Lady Gaga. Ebben az évben a Tiffany több újítást is eszközölt marketing tevékenységében, hiszen idén először jelentek meg a Super Bowlon is. A 60 másodperces reklám spotban Lady Gaga a Tiffany tavasszal megjelent vonalát mutatja be, a Hard Wear kollekciót.


A meseszép ékszerek stílusában felfedezhető, hogy sokkal vagányabb kollekció, mint az előzőek, ezért az énekesnő kiválasztása tökéletes. A szettek ezüst és 18 karátos arany felhasználásával készültek, karperecek, fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok találhatóak meg a Tiffany új ékszerei között, amit egy régebbi, 1971-es vonal ihletett.Lady Gagát David Sims fotózta, a képek jól mutatják az énekesnő hihetetlen kifinomultságát, ami az ékszerek vagányságával maximális összhangra képes. Kicsit visszavisznek az 1920-as évek világába, a Tiffany eleganciája és a képek görög plasztikussága igazán különlegessé teszi ezt az együttműködést.

Talán ez hosszú idő után az első alkalom, hogy a Tiffany egy sztár bevonásával hozott létre egy megfizethető kollekciót. Természetesen nem azt állítjuk, hogy a 150 dollártól kezdődő árak mindenki számára elérhetőek, de általában egy ilyen kooperációnál mindig többet kell fizetnünk a limitált ékszerekért. Ez esetben a Tiffany még talán árat is csökkentett, és ha azt vesszük hogy ez a márka örök érvényű, hatalmas tradícióval rendelkező és hihetetlenül kifinomult akkor igen is érdemes beruháznunk egy ilyen darabba.

Kíváncsian várjuk, mi lesz a márka következő dobása, hogyan tudják ezt az együttműködést felülmúlni és újra a fiatalabb réteget megcélozni. Nem hiszem, hogy pár évvel ezelőtt azt gondoltuk volna, hogy a Tiffany ennyire vagány és szabad kollekcióval rukkol elő, arra meg pláne, hogy ezt mindamellett megfizethető áron teszi. A pop szakma új királynője pedig tökéletes választás volt, hiszen új stílusa klasszikussá, örök érvényűvé formál mindent, ami a neve alatt jelenik meg. Reméljük, hogy ez az első de nem utolsó kollaborációja az örök érvényű márkának és a pop dívájának.

Recommended