Divat.net

Élj stílusosan

Fashionista

Kelly Osbourne botrányos fotója

Nemcsak Magyarországon vannak ízlésficamos sztárok, a külföldi vörös szőnyegen is elég sok híresség, aki nem igazán tudja, mi áll jól neki.  Talán végre eljön az az időszak, amikor mindenki kikéri a véleményét a stylistjától, mielőtt a rajongói elé lép. A következő sztárok nem így tettek… Kelly Osbourne most túl messzire ment…

1. Emma Roberts
Egy film bemutatójára érkezett a sztár, ám úgy látjuk, hogy nagyon kapkodott, hiszen szoknya helyett egy sötétítő függönyt tekert magára. A ruha felső teljesen rendben van, kiemeli a sztár szép vállait, viszont az alsó részt nagyon szerencsétlenül választotta meg. Egy szűk ruhát tökéletesen kiemelhet egy lazább darab, de sajnos most nem erről van szó.

2. Aisha Tyler
Aisha ruhájánál egy nagy probléma van, a szabása. Rossz helyen vágja el a lábát, a legvastagabb részen, ami nagyon előnytelen. Értjük azt is, hogy fontos részlet lett volna a redőzöttség, viszont ennél az anyagnál ez nem jött össze. Csillog-villog, viszont látjuk az alján a szegést, ami szintén nem utal profizmusra és igényességre.

3. Kelly Osbourne
Osbourne kisasszonynál már láttunk sok mindent, de ez a ruha mindent visz. Kicsit kanári, kicsit rock&roll, kicsit minden… A ruha  totálisan előnytelen, hiszen kis mellei vannak, amire ráadásul melltartót sem vett. A rózsaszín hajat kezdjük megszokni, de az összkép totál káosz. Az Osbourne család mindig is botrányos öltözködéséről volt híres, de ezúttal sajnos nem megbotránkoztatásról van szó, hanem egyszerűen a rossz ízlésről. Pedig már reménykedtünk, hiszen az utóbbi időben egész jól megtalálta a stílusát és saját magát. Reméljük, hogy ez a botlás csak egyszeri divat katasztrófa volt…

4.Ciara
Tudjuk, hogy a print nagyon menő, főleg akkor, ha valamilyen fontos üzenetet hordoz. A sztár viszont egyszerű moteleket ábrázoló ruhát öltött magára, ráadásul arckifejezését elnézve totálisan elégedett a stílusával. Ez a ruha strandra abszolút javasolt – hiszen még a medence partján napozó emberek is szerepelnek rajta -, de nem indokolt a viselése a vörös szőnyegen.

Recommended