Divat.net

Élj stílusosan

Fashionista

A Cruciani újdonsága – Világpremier!

2013. október 14-én a híres olasz divatház, a Cruciani csatlakozott a Miami Children’s Hospital (MCH) „Together for the Children” kampányához, 600.000 makramékarkötőt adományozva a kórháznak. A felajánlással mintegy 11.800.000 dollár bevételhez juthat a Miami Children’s Hospital az elkövetkező 5 évben. A karkötőt az mcfh.org/donate weboldalon keresztül tudják megrendelni az adományozók.

A Miami Children’s System, Hospital és a Foundation igazgatótanácsának, valamint a Miami Children családok nevében szeretném megköszönni barátunknak, Luca Caprainak, a Caprai családnak és a Crucianinak ezt a hihetetlen ajándékot.” – mondta Lucy Morillo-Agnetti, a Miami Children’s Hospital alapítványának elnök-vezérigazgatója. – „Ezek az együttműködések segítenek abban, hogy üzenetünk minél több emberhez eljusson, és reményt tudjunk nyújtani a gyermekeknek és családjaiknak.

A Cruciani nemzetközi kommunikációs igazgatója, Laura Sordo a tegnap este megrendezett Miami Children’s Hospital Foundation 2013-as Diamond Ballján ismertette a cég terveit a JW Marriott Marquis Miamiban. A vörösszőnyeges eseményen több mint 5 millió dollár adomány gyűlt össze, beleértve az ajándékokat is. Az animációként szolgáló brazil karneválon, aukción és ültetett vacsorán mintegy 800 híresség vett részt, köztük véleményvezérek, humanisták, orvosok, támogatók és az intézmény betegei.

A márka alapítása óta elkötelezett a jótékonysági kezdeményezések mellett világszerte – ezúttal a Miami Children’s Hospitalt támogatja az Egyesült Államokban. Nem is lehetnénk büszkébbek, hiszen egy ilyen nagyszerű kórház fejlődését mozdíthatjuk előre, mely az egyik legjobb az országban.

Ezek a karkötők kifejezik azon törekvésünket, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket, és segítsünk a gyermekeken.

(Laura Sordo)

A kampány bemutatása a média, a kórház vezetői, az alapítvány igazgatótanácsa, betegek és családjaik részvételével zajlott a Miami Children’s Hospital-ben, ahol a különleges, MCH Cruciani karkötőket a kórház kis betegei, a Grammy-díjas énekes, Juanes, az NBA Világbajnok Miami Heat játékosok, Shane Battier és Ray Allen, a díjnyertes színész és spanyol szappanopera sztár, Juan Soler és a baseball-legenda, Sammy Sosa mutatták be, számtalan más hírességgel együtt.

Az este folyamán a Grammy-díjas Juanes csatlakozott a Miami Children’s Hospital David M. Walters International Pediatric Hall of Fame nagyköveteihez, akik között olyan neves sztárok szerepelnek, mint Walt Disney, Dwayne Wade, Beyoncé Knowles és Gloria Gaynor. Az MCH Foundation első elnök-vezérigazgatójáról elnevezett David M. Walters International Pediatric Hall of Fame, melyet 1986-ban alapítottak, olyan embereket díjaz, akik jelentősen hozzájárultak a gyermekek boldogságához és egészségéhez. Ez az MCH Foundation részéről adható legnagyobb elismerés. Eddig olyan embereket tüntettek ki, mint Gloria és Emilio Estefan, Barbara és Jack Nicklaus, valamint Audrey Hepburn, hogy csak néhányukat említsük.

Recommended