Divat.net

Élj stílusosan

Fashionista

Az örök klasszikus: a farmersort

Lányok – itt az ideje, hogy újra megmutassátok lábaitokat egy mesés farmersort segítségével! Mindjárt itt a nyár, és a hosszú, forró nyári napokra készülve a Levi’s® bemutatja legújabb sort kollekcióját, melyek lezser, kényelmes és trendi külsőt kölcsönöznek. Mindegyik darab egyszerűen hordható és könnyen stílusossá varázsolható, emellett elnyűhetetlen és egyszerű a 2014-es tavaszi/nyári kollekció összes darabja.

Felveheted strandra, utcára szandállal vagy akár egy magassarkúval. Ha tornacipővel viseled, teljesen mást hatást érhetsz el. Mindegy, hogy napközben hordod, vagy este az a lényeg, hogy mindig megfelelő kiegészítővel viseld! Dobd fel egy színes lánccal napközben vagy vegyél fel egy neon sneakert és légy Te az este sztárja!

Viselheted felcsavart szárral, vagy egy Levi’s 501® levágva, rojtosan, mellénnyel, inggel, túlméretezett pólóval.

A Levi’s® márkáról:

A Levi’s® magába foglalja a klasszikus amerikai stílust, annak minden belülről fakadó lazaságával. A Levi Strauss 1873-as alapítása óta a Levi’s® farmer a világ legelismertebb és leggyakrabban utánzott ruházatává vált, ami lebilincselte az emberek képzeletét és hűségét nemzedékeken át. Ma a Levi’s® portfóliója tovább bővül, fáradhatatlanul törve az élre olyan innovatív szellemiséget képviselve, ami páratlan a ruházati iparban. Termékeink a vezető farmer- ruházatból és kiegészítők sorából több mint 110 országban kaphatóak, így adva meg a lehetőséget az egyéniségeknek a világ minden táján, hogy kifejezzék magukat.

Recommended