Divat.net

Élj stílusosan

Fashionista

A szörnyek nagyasszonya visszatért – Lady Gaga meztelen…

Annyi meztelenkedés még egy ízléses művész filmben sincs, mint amit Lady Gaga az elmúlt pár napban produkált. Nem tudunk elmenni szó nélkül az énekesnő öltözködése – vagy inkább vetkőzése – mellett. Ettől hangos a külföldi és a magyar sajtó egyaránt, hiszen az énekesnő nemrég gyógyult fel műtétjéből, máris úgy érzi, hogy polgár pukkasztania kell.

Nemrég megjelent videójában is eléggé magasra teszi a lécet, de előző megmozdulásai is divatot – sőt egyenesen divat őrületet – keltettek. Nemhiába hasonlítják Madonnához, hiszen már a pop díva karrierjének kezdetekor is a fél Világ keresztet viselő szűznek vagy fekete hollónak öltözött attól függően, hogy Madonnának éppen melyik korszaka volt. Fiatal és már befutott tervező küzdött Madonna kegyeiért és sokan el is nyerték azt.

Lady Gaga egy kis időre visszavonult műtétje miatt, ám most megbotránkoztató külső helyett szinte smink nélkül jelent meg a nyilvánosság előtt. Természetesen most is, mint mindig extrém arc festéssel hökkentette meg a rajongóit, amivel természetesen új dalát reklámozza. Szinte meghökkentő a reakció, amit kivált belőlünk az, hogy a pop második királynőjét smink nélkül láthatjuk. ‘A királynő meztelen!’ kiálthatnánk fel, de mivel tudjuk, hogy egy pontosan előre megtervezett projektről van szó, ezért nem tesszük, az Artpop nevű album ugyanis november 11-én jelenik meg.

A V Magazine-ban már meg is jelentek a képek, amik természetesen az új videoklip, az ‘Applause’ stílusában készültek. Ezeken a képeken Gaga tényleg mindent megmutat ám mégsem erotikus vagy tolakodó. Bár meztelen mégis mintha még jobban fel lenne öltözve, mint régebben. Azt hiszem, ezt nevezik stílusnak…

Recommended