Divat.net

Élj stílusosan

Blog

Mozgalmas hétvégére vágysz? Csatlakozz a NIVEA Fitness Tourhoz!

A vidéki állomások után hétvégén Budapestre érkezik a Családi Egészség- és Sportnap, melyen kicsiket, és nagyokat egyaránt izgalmas programokkal várnak a szervezők. Ha szeretnél egy aktív hétvégét, amikor igazán kikapcsolhatsz, ráadásul sztáredzők navigálnak a legújabb fitness irányzatok között, melyeket azonnal ki is próbálhatsz, akkor csatlakozz a NIVEA Fitness Tourhoz!

Az idei év utolsó állomásának a MOM Sport Uszoda és Szabadidőközpont ad otthont június 1-én. Az eseményen nemcsak olyan izgalmas órákon vehetsz részt, mint a Piloxing, a Beautyrobic, a Spartan Fighter Fitt Training, vagy a PortDeBras, hanem további érdekes bemutatókkal, programokkal is várnak. A szervezők természetesen a legkisebbek számára is biztosítanak elfoglaltságot, hogy a családi kikapcsolódás felejthetetlen élmény legyen.
Bővebb információért látogass el a www.nivea.hu/tour2014 weboldalra, ahol május 30-ig még regisztrálhatsz a programokra!

Tipp: A helyszínen az SOS Gyermekfalut is támogathatod! Hozz magaddal egy ajándékot, és a NIVEA eljuttatja a Gyermekfalu apró lakóihoz!

Recommended