Divat.net

Élj stílusosan

Blog

Egyedi ruhákban lép színpadra a Cometen Iszak Eszti

Iszak Eszti idén is gőzerővel készül a  június 11-i VIVA Cometre, amelynek egyik műsorvezetője lesz – immáron negyedszer. Eszti hazánk legismertebb tervezőinek showroomjaiban próbálta fel az egyedi ruhákat, amelyeket a színpadon visel majd.

Már csak egy hetet kell várni az év egyik legfontosabb zenei eseményére, ahol magyar és nemzetközi sztárok ünneplik az elmúlt 12 hónap könnyűzenéjének legjeit. A VIVA Comet gálára készülve látogatott el Iszak Eszter Lendvai Lilla stylisttal a legmenőbb hazai fiatal tervezőkhöz, többek között a USE unused, Anda, Elysian, Maura, Daige és Szegedi Kata showroomjaiba, ahol a legújabb kollekciókból válogatták ki a megfelelő darabokat, amelyekben a díjátadó műsorvezetőjeként színpadra lép.

A tavaszi trendek kifejezetten kedveznek a műsorvezető ízlésének, hiszen idén szinte bármit lehet hordani. „Inkább az extrémebb ruhákat szeretem anyag és forma szempontjából is”– mesélte Eszti két egyedi darab felpróbálása között, hozzátéve, hogy az utóbbi időben a pasztell és púderszíneket tartja a legizgalmasabbnak. „Ebben a szezonban a púderes árnyalatok hódítanak, aminek nagyon örülök, mert szívesen viselem őket. Évek óta pedig abszolút kedvenceim a maxiruhák, maxiszoknyák, stílustól függetlenül.” – mondta a szép műsorvezető, aki kiskora óta a divat megszállottja.

Eszti azt is elárulta, hogy az utóbbi időben jóval bevállalósabb a ruhaválasztásnál, mint korábban, így az idei Cometen minden eddiginél szexibb darabokra számíthatunk a csinos műsorvezetőtől, aki öt különböző szettben látható majd a rendezvényen. „ Hosszú ruhát mindenképpen viselek majd, ami számomra nagy öröm, de elárulom, hogy idén is készülünk olyan szettel, ami egy kicsit többet mutat belőlem a megszokottnál.” – titokzatoskodott Eszti, aki hozzátette, hogy kedvesének leginkább elegáns, testhez simuló ruhákban tetszik.

 „A Comet egy specifikus rendezvény, ahol úgy kell látványossá varázsolni a műsorvezetőket, hogy minden perspektívából látható legyen az egyedi styling. Az is kihívás, hogy stílusban is többféle oldalát kell megmutatni a műsorvezetőknek, ezért tervezőket bevonva koncepcionálisan építjük fel öltözékeket. Ebben az évben több próbakör után a következő tervezőket választottuk ki Iszak Eszter számára. Elysian, végtelen nőiességével, a legszebb korokat idéző formákkal és letisztultsággal, Anda Emília, a tőle megszokott bravúros megoldásokkal, USE a modern, építészeti pontosságú tervezéssel, Maura a szárnyaló kreativitással.” – mondta el Lendvai Lilla stylist, aki évek óta öltözteti a Comet műsorvezetőit.

Iszak Eszti negyedszer áll június 11-én a VIVA Comet színpadára, ahol a közönség egyedülálló és látványos show keretében találkozhat a legnagyobb sztárokkal. „Ez már a negyedik VIVA Comet, ahol háziasszony leszek, egy ilyen gála a lehető legcsodásabb feladat, amit egy műsorvezető kaphat. Bár azt gondolom, már rutinos vagyok, aznap biztos, hogy kicsit nyugtalanabb leszek. Utána azonban a VIP bulin lazíthatunk majd a sok munka és készülődés után.”

VIVA Comet a legnagyobb sztárokkal június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Recommended