Divat.net

Élj stílusosan

Bling

Thomas Sabo születésnapi hétvége

A THOMAS SABO márkától mindig megszoktuk, hogy valami új és igazán szívmelengető kezdeményezéssel lep meg minket, ezúttal közeli szeretteinket lephetjük meg egy ékszerrel. A Together sorozat ékszerei a két ember közti kapcsolatot hivatottak szimbolizálni, mint az örök szerelem jelképei.

Nagyon tetszik, hogy ezekben a finom és elegáns ékszerekben tényleg megjelenik az egymás iránti feltétlen szeretet, nem hivalkodóak vagy túl csöpögősek. Ajándékozhatod kedvesednek vagy éppen szüleidnek, nagyszüleidnek, de a legjobb barátnő is biztos örülni fog neki.

A ‘Together Forever’ gravírozás még különlegesebbé teszi az ékszert és sok szín és forma közül választhatsz. A legexkluzívabb megjelenéshez 9 karátos rózsaarany és gyémánt díszítés dukál. Akár születésnapra vagy csak egy kedves meglepetésként is tökéletes ajándék lehet.

Ha Te szeretnél ilyen ékszert kapni arra is van lehetőség, mert az ünnepi szezon legelejétől már a THOMAS SABO alkalmazás kínál számos új lehetőséget és segíti a vásárlókat a teljesen személyre szóló kívánságlista elkészítésében, melyet egy gombnyomással tudnak megosztani másokkal.

Ezen a hétvégén (október 12-15)  a THOMAS SABO születésnapját ünnepli, így a Kristóf téri üzletükben különleges kedvezmények, akár 30%-os árcsökkenéssel is számolhatsz.

 

Recommended