Divat.net

Élj stílusosan

Backstage

Na de ki ölelgeti Lana Del Rey-t?

Lana Del Rey bár nemrég tűnt fel a zenei életben, még ilyen rövid idő eltelte után is igen megosztó személyiségnek számít. Ám ‘Born to Die’ és ‘Blue Jeans’ című számában feltűnik egy fiú, aki tetoválásaival és vad kinézetével borzolta a kedélyeket. Ki lehet ez a fiú? – mi most fellebbentjük a fátylat arról, ki ölelgeti Lana-t oly hevesen.

A Bradley Soileau modellként dolgozik, és felfedezése elég egyszerűen történt. New York utcáin sétálgatva akadt meg a szeme egy ügynöknek az agyon tetovált fiún. Karrierje gyorsan indult, nemsokára a Vogue Japan Magazin hasábjain tűnt fel egy extrém fotósorozatban, amibe abszolút beleillett.

Később Lana Del Rey videoklipjéhez kerestek szereplőt és Bradleyn azonnal megakadt a casting vezetők szeme. Extrém kinézetével, arc tetoválásával és szomorú tekintetével abszolút passzolt a melankólikus dívához.

A Bradley Dj-ként is dolgozik, de elsősorban modellkedéssel foglalkozik, feltűnt már a Diesel egyik videoklipjében is. A modell stílusa és megjelenése nagyban elüt a megszokottól, de mindenképpen új színfoltja a divatvilágnak.

Recommended