Divat.net

Élj stílusosan

Backstage

Pokollá teszi a Paradicsomot az MTV új realityje

Négy fiú és négy lány érkezik egy festői tengerpartra. Buliznak, ismerkednek, jól érzik magukat, közben pedig kamerák kísérik minden lépésüket. Az MTV új valóságshowjában a meghitt pillanatok azonban egy csapásra rémálomba fordulnak át. Az Ex on the Beach a már ismert formátumokkal ellentétben a meglepetés erejére épít. Egyik pillanatról a másikra ugyanis elkezdenek megjelenni a főszereplők exei. De mit akarnak? És ki lesz a következő? Áprilisban 23-tól kiderül.

Napsütötte tengerpart, gyönyörű alakú lányok és kigyúrt srácok. Az MTV új realityjének főszereplői abban a hitben találkoznak, hogy életük legjobb nyarát fogják eltölteni. A kamerák előtt bulizhatnak, jól érezhetik magukat és szabadon ismerkedhetnek. A túlfűtött pillanatok azonban rémálomba fordulnak át, amikor egyik pillanatról a másikra elkezdenek megérkezni a fiatalok exei. A Paradicsom pedig Pokollá válik. Hogy bosszút akarnak-e? Visszakapni régi párjukat? Vagy egyszerűen le akarják a másikkal zárni a félresikerült kapcsolatot?

Az Ex on the Beach dögös főszereplői között köszöntheti a nézőközönség azt a Vicky Pattisont is, akit a Geordie Shore rajongói már jól ismerhetnek. A szolis valóságshow sztár a műsorban egyik férfit csábította el a másik után, többek között Ricci Guarnacciót is magába bolondította, hogy aztán egyesével dobja ki őket. Az ex-geordie-s leányzó sem kerülheti majd el a többiek sorsát, valamelyik volt barátja ajtóstul fog berontani az új műsorba úgy, hogy abban sem a sorozat nézőinek, sem Vickynek nem lesz köszönet! A lányok között rajta kívül ott lesz a dögös, de kezelhetetlen Chloe, akit tipikusan minden csaj utál, a pasik pedig megvesznek érte, Emily, aki szeret haját eleresztve bulizni, és a címlaplány Farrah, aki visszahúzódó és csak idősebb férfiakkal hajlandó szóba állni.

A srácoknak azonban nem kell majd a szomszédba menni önbizalomért: az alfahím szerepkörért vállvetve küzd meg Marco, aki magát egyszerűen görög istennek definiálja, Ashley, aki komoly drámát ígér és nagy játékosnak tartja magát, Jack, aki azon kívül, hogy poénos, sportból fűzi egymás után a csajokat, és a hosszú kapcsolatból kiszabaduló Liam, aki 22 éves kora óta képtelen egy lány mellett megmaradni.

Az MTV új realityjében április 23-tól váratlan húzásokra, drámára és meghitt pillanatokra számíthatnak a nézők, a valóságshow-ban pedig kiderül, hogy milyen hosszú is lehet egy sima nyaralás, ha olyannal tölti az ember, akivel nem szeretné.

A brit MTV saját gyártású szériája először Nagy-Britanniában kerül levetítésre, majd a Viacom fiataloknak szóló szórakoztató csatornája több mint 60 régióban is képernyőre tűzi az Ex on the Beachet, többek között Amerikában. Érzelmi hullámvasút, meglepő csavarok, megannyi szenvedély várható az MTV új realityjében, amely a valóságshow-k savát-borsát hozza el a nézőknek

Ex on the Beach- április 23-tól minden szerdán 22:00-től az MTV-n!

Recommended