Divat.net

Élj stílusosan

Backstage

Miley Cyrus sokkoló képei…

Sosem gondoltuk volna, hogy a régi Walt Disney sztár, Miley Cyrus a botrányos fotós, Terry Richardson kamerája elé áll. Amikor egy sztár úgy dönt, hogy a Terry-vel készíttet magáról fotókat, akkor tisztában van vele, hogy provokatív felvételek készülnek majd róla, hiszen a fotós lételeme a polgár pukkasztás.

Fussuk át egy kicsit Terry karrierjét. Lázadó stílusa már akkor megmutatkozott, amikor egy punk zenekarban kezdett el játszani basszusgitárosként. Közel 5 évig zenélt az együttesben. Ezután édesanyja beprotezsálta egy fényképészhez és tulajdonképpen innen kezdődött az őrült ámokfutás. Különleges stílusa egészen érdekes casting módszerrel keveredett ugyanis egészen egyszerűen az utcáról hívta be azokat a lányokat, akik tetszettek Neki és a képeket szexuális tartalommal töltötte meg.

Elképesztő technikájával úgy tudja levetkőztetni a világ sztárokat és abszurd pózokban lefotózni Őket, ahogy senki a Világon. Emiatt többször meggyűlt a baja a divat szakmával, hiszen modellei sorra jelentették fel szexuális zaklatás miatt. Lindsay Lohant többször fotózta, már az első képeknél is nagy volt a felháborodás, de amikor megjelent Lohan képe – amin szájába egy pisztoly csövet dug –  mindenki kiakadt. Természetesen Lady Gaga is szerepelt jó pár képen, sőt felkérte  Terry-t, hogy fotózza végig az egyik turnéját. Ebből egy könyv is született, amely 360 oldalon színes és fekete-fehér fotókon mutatja be mindazt, amit a színpadon nem láthatunk.

Természetesen a modellek sem kerülhették el Terry divat kameráját, hiszen több kampányban is szerepeltek a képei, amik mindig is a meghökkentés által váltak ismertté. A leg földöntúlibb  modellek is halandó emberekké válnak kamerája előtt. Charlotte Free, is dicsekedhet egy Terry sorozattal, de a magyar szupermodell, Palvin Barbara is büszkélkedhet egy jól sikerült Terry képekkel. A modellek sorban állnak, hiszen egy-egy Terry mű a portfóliójukban megalapozhatja jövőjüket és megnyitja a castingok kapuit számukra. Mihalik Enikő sem kerülhette el a fotós kameráját, fedetlen keblekkel láthatjuk a kompromittáló képeken.

Legújabb „áldozata” Miley Cyrus, aki már régen nem az a szende kislány, akit a régebben a Mickey Mouse Clubból ismertünk. A képek a Harpers Bazaar szeptemberi számában jelennek meg és már most nagy port kavarnak, hiszen a felvételeken Miley bemutat nekünk, illetve saját magát fogdossa. Kedvenc képünkön Miley cigizik és látszik BAD tetoválása is, ami nagyon vagány!

Vajon mi lesz a híres vagy inkább hírhedt divat fotós következő dobása? Izgatottan várjuk!

Képek: terrysdiary.com

Recommended