Divat.net

Élj stílusosan

Backstage

Mihalik Enikő újra magyar kifutón!

Mihalik Enikő hazánk vezető top modellje hosszú kihagyás után ismét magyar kifutóra lép. A Central European Fashion Days keretein belül több magyar és külföldi tervező divatbemutatóját csodálhatjuk meg, a két napos rendezvény idén a Városligeti Műjégpályán kerül megrendezésre.

A Design Terminál minden eddiginél szélesebb körű hazai és nemzetközi összefogás mellett rendezi meg a régió legrangosabb divateseményét, a Central European Fashion Days-t (CEFD) október 3-5. között a Városligeti Műjégpályán. A rendezvény kiemelt programja a Gombold újra! Közép-Európa pályázat döntője, ahol a kifutón Mihalik Enikő szupermodell vonul majd fel először.

Mihalik Enikő elkötelezett híve a magyar divatnak, töretlenül népszerűsíti magyar tervezők munkáit a világ valamennyi divatfővárosában.
„Enikő számára nagy megtiszteltetés, hogy Lukács Gabi a CEFD show rendezője és Lakatos Márk az esemény művészeti vezetője őt kérték fel, hogy megnyissa a régió legnagyobb divateseményének kiemelt programját, hiszen az öt éves távolmaradás ellenére a hazai közönség előtt mégiscsak más egy ilyen nagyszabású bemutatón dolgozni teljes szívvel és lélekkel. ” – mondta Kajdi Csaba a Visage modellügynökség ügyvezetője.

A korábbi évekhez hasonlóan a Design Terminál most is nagyszabású jótékonysági akcióval köti össze az eseményt: a CEFD teljes jegybevétele az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segíti.

Jegyek még kaphatók az alábbi linkre kattintva:
eventbrite.com/e/central-european-fashion-days-tickets

Az eseményről további információkat itt találtok:

gomboldujra.designterminal.hu/

Recommended