Divat.net

Élj stílusosan

Backstage

Britney Spears nem önmaga?

Britney Spears már sokféleképpen feltűnt a divat egén, sok jó és talán még több rossz példát láthattunk tőle akár színpadi fellépései alkalmával akár civilben. Az elmúlt pár hónapban pozitív példaként szolgált oly annyira, hogy nemrég a KENZO kérte fel reklám arcának. A 36 éves énekesnő rajongói szerint teljesen máshogy néz ki a képeken, mint élőben, többek szerint inkább Jessica Simpsonhoz hasonlít.


A KENZO La Collection Memento No2 fotózását Peter Lindbergh vezette és igazán fiatalos színben tűnik fel Britney Spears. A Twitteren a kampány megjelenése után több ezren Tweeteltek és fejezték ki megrökönyödésüket a képek láttán. Valaki azt mondta: ‘Én nem Jessica Simpson, hanem Britney Spears rajongója vagyok, márpedig a képeken nem ő látható!’


A kampányt Los Angelesben fotózták és a legikonikusabb fotón az énekesnő egy farmerkabátban, egy sport felsőben és egy comb felett érő farmer csizmában látható, a fején levő baseball sapkán pedig a régi KENZO logó szerepel. ‘ Ez a kollekció nagyon fiatalos. Sokat hülyéskedtünk a fotózáson, pedig elsőre egy kicsit szokatlan volt nekem ez a szituáció. Általában stúdióban fotóznak vagy kis helyeken, de ezt az utcán fotóztuk. Kint álltam az utcán elég magamutogató szettekben, de természetesen nem lehetett megállni, folyamatosan kattogott a gép és végül szuper képek születtek. ‘ – nyilatkozta Britney.


Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a 36 éves énekesnő immár két gyermek anyukája és a klipjeiből ismert iskoláslány szoknya és piros lakk macskanő szett már a múlté. A kérdés már csak az, hogy a rajongók mikor barátkoznak meg az új kinézetű Britney-vel?

 

 

 

Recommended