Divat.net

Élj stílusosan

Backstage

Az Arena Plaza megint új arcát mutatja nekünk

Megmondom őszintén sokkal jobban kedvelem az olyan sajtótájékoztatókat, ahol interaktívan bevonják az újságírókat, mint azokat, ahol egy asztal mögött ülve kell meghallgatnunk a legújabb termék dicsőítését vagy egy vadi új trend megjelenését. Ezért volt üdítő az Arena bemutatkozó sajtótájékoztatója, ahol Istenes Bence kalauzolt el minket az átalakított Arena Plaza üzleteibe.

A nem kevés humorral tarkított séta alatt megtudhattuk, hogy néhány üzlet arrébb költözött, hogy teret adjon újaknak. Például kétszintesre bővült a H&M és a Zara, az új üzletek, mint a Massimo Dutti vagy a H&M Home pedig új színt hoztak a bevásárlóközpont életébe.

Istenes Bence idegenvezetokent az Arenaban_2

Lakatos Márk stylist is megnyitotta első üzletét, amelyben stílusos second hand ruhákat vásárolhatunk az alkatunk illetve méretünk szerint csoportosítva. Megtudtuk azt is, hogy az Arena Plaza tudatosan építi fel bevásárlórészlegeit, külön farmer- és cipő utcával is találkozhatunk.

Istenes Bence idegenvezetokent az Arenaban

„Vicces volt ez a feladat, hamar belejöttem a szerepbe és magabiztosan terelgettem a csapatot. Emlékszem, kiskoromban sok városnézésen jártunk, amik jó hosszúak voltak, ezért saját sztorikkal szórakoztattam a résztvevőket.”-  nyilatkozta Istenes Bence, aki ötösre vizsgázott nálunk a stílusos idegenvezetésből.

Istenes Bence idegenvezetokent az Arenaban_5

Recommended