Divat.net

Élj stílusosan

Backstage

A Hadid nővérek csillogása

Számomra a Hadid család az új Kardasian, európaibb és céltudatosabb kivitelben. A család sikereiről híres, a lányok a divat iparban, míg milliárdos édesapjuk a belsőépítészetben szerzett hírnevet. Gigi Hadid, a nagyobb testvér 2011-ben kezdte karrierjét, amikor a legnagyobb amerikai modellügynökség, ám már 2 éves korától a GUESS arca volt, Paul Marciano fedezte fel és összesen három kampányban szerepelt. 2014-ben debütált a New York-i divatheteken, a Desigual bemutatón, szintén ebben az évben a Tom Ford szemüvegkampányában szerepelt Patrick Schwarzenegger mellett. Innentől karrierje felfelé ívelt, hiszen 2015-ben megválasztották a Maybelline nagykövetévé és 2016-ban a British Fashion Council az év nemzetközi modelljévé nevezte ki.

Gigi a húgával, Bella Hadiddal szerepelt a Fendi és a Moschino 2017-es tavaszi/nyári kampányában. Gigi a DSQUARED tavaszi/nyári arca is lett. Gigi volt a fotósa a Versace 2017-es tavaszi/nyári kampányának, melynek modellje Zayn Malik volt, illetve egy modell, Adwoah Aboah.2017 márciusban négy Vogue címlapon is szerepelt: az amerikai, a brit, a kínai és az arab címlapon is.


Bella nővéréhez hasonlóan egy igazán sikeres modell, karrierjét Ő is New Yorkban kezdte, ahol 2014-ben szerződést kötött az IMG modellügynökséggel, és rögtön a New York divatheteken debütált.  Decemberben megkapta első címlapját a Jalouse Magazinban. A 2015-ös New York Fashion Week-en, kifutón volt Diane von Fürstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott és Marc Jacobs bemutatóin. Az év végén a legjobb feltörekvő hírességnek választották a Model.com-on.

2016. januárjában a Chanel Couture Paris Haute Couture S/S Fashion Week-jén sétált végig a kifutón. Májusban a Mercedes-Benz Fashion Week-en ő nyitotta és zárta a Misha Resort 2017 showt. Novemberben már a Victoria’s Secret Fashion Show kifutóján tűnt fel, mindeközben számos magazin címlapjára is felkerült ebben az évben, köztük a Seventeen Magazine Mexico, V Magazine, Harper’s Bazaar Spain, Japan, Australia és Russia, Glamour Germany, W magazine Korea és a British GQ. Májusban ő lett az új nagykövete a Dior Makeup-nak, ennek keretében júniusban egy websorozat készült a szereplésével, Dior Makeup Live with Bella Hadid néven.

A 2017-es évet a F/W Menswear Fashion Showval nyitotta Párizsban. Februárban nővére, Gigi és Tommy Hilfiger közös kollekciójában, a TommyxGigi-ben sétált végig Los Angelesben. Olyan neves designerek divathetein lépett fel, mint Alexander Wang, Sies Marjan, Carolina Herrera, Michael Kors, Anna Sue és Ralph Lauren. Az első címlapja ebben az évben a W Magazine Korea volt. Februárban két ékszer márka nagykövetévé választották, a Bulgari és a TAG Heuer arca lett.


Bátran kijelenthetjük, hogy a Hadid nővérek igazán keményen és hatékonyan dolgozó modellek, nem apjuk árnyékában élnek, tudatosan építik karrierjüket. Márciusban mindketten szerepeltek a brit Vogue címlapján és kíváncsian várjuk,még milyen sikereket érnek el!

Recommended